26K Sistem Alınır Mı?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam sürekli konu açıyorsunuz öneri yapılıyor. Neden önerdiklerimizi almıyorsunuz , beklerseniz fiyatlar çok uçar o yüzden diyorum.

KS

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Hocam sürekli konu açıyorsunuz öneri yapılıyor. Neden önerdiklerimizi almıyorsunuz , beklerseniz fiyatlar çok uçar o yüzden diyorum.
Hocam ben açtığım her konuyu kendim için açmıyorum. Discordta sistem almak isteyen arkadaşlarımız oluyor bizde her defasında sistemleri takip etmek durumunda kalıyoruz. Birimizin hesabı varken 10 kişi tek tek kaydolmanın ne mantığı var? Var bir hesabımız sıra sıra tek tek soruyoruz.

Bu fiyat Nvidia sistem için iyi amd sistem önerisi lazımmı ?

+ Intel ve Nvidia tercihimizdir.

Yukarıda bahsettiğimiz sistemin aynı fiyatta çok daha F/P olanı varsa lütfen bildirin.

KS

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Bu akşam bu fiyata ek 500 falan koyup Vatandaki Technopat sistemini alacaktık fakat arkadaş parayı çekene kadar o sistemin stoğu kalmadı. Varsa bunun gibi avantajlı sistem fikirlerinizi yazın. Ayrıca bir hafta gibi bir süre var bilgisayar için bu süre zarfında sistem çıkacaksa haberimiz olsun.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam ben açtığım her konuyu kendim için açmıyorum. Discordta sistem almak isteyen arkadaşlarımız oluyor bizde her defasında sistemleri takip etmek durumunda kalıyoruz. Birimizin hesabı varken 10 kişi tek tek kaydolmanın ne mantığı var? Var bir hesabımız sıra sıra tek tek soruyoruz.
Öyleyse tamam hocam problem değil , öneri yaparız.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Başlıktaki sistem güzel hocam , alınabilir. Daha iyisi yoktur zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri