27 Bin Bütçeye Hazır Sistem Öneri Lütfen

Marley

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar, çok yakın sürede ilk kez yüksek bir bikgisiyar alacağım, mağazaya gidip alabileceğim yer olarak vatan yada itopya düşünmekteyim, ekran kartini 3060 ti'nin üç fanlı olani düşünüyorum işlemciyi de intel ama bilemiyorum bana bu dediklerimi baz alarak hazır sistem paylaşır mısınız, 27k kasa icin verebilirim çok az esneme de yapabilirim

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
376
neden elden almak istiyorsun internetten almak daha mantıklı olur iade seceneklerınde vs

KS

Marley

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kargosun da uğraşmak istemiyorum ayrıca aileden kaynaklı, ek olarak sistem toplama tavsiye bölümüne islemci ve anakart için yardim istedimoraya da göz atarsanız hoş olur.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
sanırım çok pahalı diye aile internetten alışverişe karşı bilmiyorum doğru mu tahmin ettim :D

2023 yılında inanılmaz :D

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
376
32K YAPIYOR örnek olarak bulunsun dıye attım. ilk etapta kasa almassın kasayı sonradan alır kullanırsın ordan karın olur

KS

Marley

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yani dediğim gibi 27, 28k verebilirim bu pahali degil mi sizin icin itopya falan da açığım nvdia ekran karti olsun yeter

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
376
ekran kartını 3070 yaparsın fıyat 10500 düşer

Yani dediğim gibi 27, 28k verebilirim bu pahali degil mi sizin icin itopya falan da açığım nvdia ekran karti olsun yeter
kardeşim senin amaç ne olucak bu kasada?

KS

Marley

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Oyun için dediğim gibi internetten siparis vermeyeceğim, itopyadan veya vatandan olursa iyi olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri