27” ile FPS Oyunları

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba dostlar yeni bir monitör almayı düşünüyorum bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle bilgisayardaki vaktimin %50 sini fps oyunlarıyla kalan vaktiyse film ve hikayeli oyunlar ile geçirmekteyim. Ve full HD çözünürlük ile 2K çözünürlük arasındaki farkı görünce 2K çözünürlükden vazgeçmek istemiyorum. Hal böyle olunca da 2k monitörler en az 27 inçten başlıyor.

Çoğunlukla fps oyunlarını oynadığımdan kaynaklı 27 inç monitörün bana büyük geleceği korkusunu yaşamaktayım

Sizce 27 inç monitör ile VALORANT gibi oyunlar oynanır mı ?

Yoksa 24” FHD 144hz IPS monitör alıp VSR teknolojisini mi kullanmalıyım ?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Merhaba dostlar yeni bir monitör almayı düşünüyorum bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle bilgisayardaki vaktimin %50 sini fps oyunlarıyla kalan vaktiyse film ve hikayeli oyunlar ile geçirmekteyim. Ve full HD çözünürlük ile 2K çözünürlük arasındaki farkı görünce 2K çözünürlükden vazgeçmek istemiyorum. Hal böyle olunca da 2k monitörler en az 27 inçten başlıyor.

Çoğunlukla fps oyunlarını oynadığımdan kaynaklı 27 inç monitörün bana büyük geleceği korkusunu yaşamaktayım

Sizce 27 inç monitör ile VALORANT gibi oyunlar oynanır mı ?

Yoksa 24” FHD 144hz IPS monitör alıp VSR teknolojisini mi kullanmalıyım ?
Sistem özellikleriniz ve bütçeniz nedir? 27 monitör alışınca büyük gelmez ama başta alışmak gerekir. 1080 de bile 27 kullanan ve öven kişiler epey var. Valorant gibi oyunlarda fps önemli ve bunun için sistem ve bütçe lazım.

KS

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sistem özellikleriniz ve bütçeniz nedir? 27 monitör alışınca büyük gelmez ama başta alışmak gerekir. 1080 de bile 27 kullanan ve öven kişiler epey var. Valorant gibi oyunlarda fps önemli ve bunun için sistem ve bütçe lazım.
Öncelikle Almanya’da ikâmet ettiğimi söylemeliyim.

RX 6700XT
R5 5600
2x8 3200mhz RAM

Monitör olarak da Acer Nitro VG271U S indirime girmiş. Bu nedenle ona sıcak bakıyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Öncelikle Almanya’da ikâmet ettiğimi söylemeliyim.

RX 6700XT
R5 5600
2x8 3200mhz RAM

Monitör olarak da Acer Nitro VG271U S indirime girmiş. Bu nedenle ona sıcak bakıyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
Türkiye'de farklı versiyonları var. Yabancı birkaç siteye batım, satın alan kişilerin yorumları iyi görünüyor. Başka bilen biri yorum yapsa daha sağlıklı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri