- Tepki
- 141
Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.
Piksel sayarsın bu monitörde bence alma. 25 Kasım indirimlerinde itopyadan gigabyte g24f2 modelini takip et.bunu bulabilidim bunun dışında önerilere açığım![]()
Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Paylaşılan ürünün seviyesinin çok altında.Aşağıdaki var ama kalitesini bilmiyorum;
![]()
ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX2758-PC-MH 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Dediğim gibi kalitesini bilmiyorum.Paylaşılan ürünün seviyesinin çok altında.
g24f2 alma imkanım varken almadım öyle fps oyuncuları gibi monitöre burnumu dayamıyorum fifa,simülasyon oyunları falan da oynuyorum fps oyunları icin ortalama düzeyde olması benim için yeterli bi yorumda pikselleri çok dibine girdiğimizde sayabildiğimiz yazıyorduPiksel sayarsın bu monitörde bence alma. 25 Kasım indirimlerinde itopyadan gigabyte g24f2 modelini takip et.
Valla benim görüşüm 27 inç 1080pde güzel olmuyor. Alacaksınız 27 inç 2k alın.g24f2 alma imkanım varken almadım öyle fps oyuncuları gibi monitöre burnumu dayamıyorum fifa,simülasyon oyunları falan da oynuyorum fps oyunları icin ortalama düzeyde olması benim için yeterli bi yorumda pikselleri çok dibine girdiğimizde sayabildiğimiz yazıyordu