27 inç pivot monitör önerisi

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Arkadaşlar merhabalar,

Bütçem 4 k 27 inç pivot monitör arıyorum. 11.11 black friday indirimlerinde istediğim bu tarzda ürün denk getirebilirmiyim. Yada sizin önerebileceğiniz bir monitör varmı itopyada MSIlar falan 4.550₺di pivot olanları. Fiyatlarda indirim sağlanırmı bilgisi olan varsa yeşillendirsin.

Edit: Şuan sistemim yok fakat güzel bir fiyat olduğu taktirde monitorü önden alabilirim.

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Ürünün fiyatı bütçenizi aşkın fakat 11.11 günü belki indirime girebilir paylaşmış olduğunuz monitör VA panel
Paylaştığım ürün IPS panel istediğiniz özellikler mevcut kampanya da ne olur bilemiyorum

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Ürünün fiyatı bütçenizi aşkın fakat 11.11 günü belki indirime girebilir paylaşmış olduğunuz monitör VA panel
Paylaştığım ürün IPS panel istediğiniz özellikler mevcut kampanya da ne olur bilemiyorum
Teşekkürler fakat o bütçemi aşıyor. Max 4 k çıkabilirim monitöre. 24 inçte alabilirim mecbur kalırsam.

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Mevcut bütçenizde pivot özelliği barındıran oyuncu monitörü biraz zor gibi. Çünkü olanlar pek oyun oynamaya yönelik değil.

Bunu bulabildim sadece. Fakat daha önce kullanan görmedim o yüzden yorum yapmıyorum. Okuduğum kadarıyla yorumları güzel.

Ek olarak bütçenizdeki fiyat aralığınızdaki istediğiniz özelliklere aşağıdan kendiniz bakabilirsiniz.

NOT : Samsung Odssey G3 serisi kronik panel sorunlu , diğer monitörlere göre çok fazla ghosting ve ışık sızması sorunları var. Kullanıcıları fazlasıyla şikayetçi ve mağdur biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Onu tercih etmemeniz yararınıza olucaktır.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri