Öneri 27K Yüksek Performanslı Laptop Önerisi (Mart 2023)

vortix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3d çizimler devre çizimleri vs programları rahatlıkla kaldırabilecek yüksek grafikli oyunları rahatlıkla oynatacak darbogazda kalmayan bir laptop önerisi istiyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bu seri sıkıntılı diye hatırlıyorum. Pek önerilmiyordu.

Benim önerim aşağıda ki ürün olur. Ram olarak 32GB olması iş için olan programlarda rahatlık sağlar.

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Bu seri sıkıntılı diye hatırlıyorum. Pek önerilmiyordu.

Benim önerim aşağıda ki ürün olur. Ram olarak 32GB olması iş için olan programlarda rahatlık sağlar.

valla hocam özellik olarak dikkatimi çektiği için attım ama sen öyle diyorsan öyledir, ama 3d çizim ve devre programları tarzı şeylerde intel daha iyi diye biliyorum sanki?
söz konusu laptoplarda intel ve nvidiadan şaşmamak lazım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
valla hocam özellik olarak dikkatimi çektiği için attım ama sen öyle diyorsan öyledir, ama 3d çizim ve devre programları tarzı şeylerde intel daha iyi diye biliyorum sanki?
söz konusu laptoplarda intel ve nvidiadan şaşmamak lazım
12700H İşlemci olarak da 6800H ile kıyasla daha iyi zaten ama Ram faktörü var diye önerdim.

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
3d çizimler devre çizimleri vs programları rahatlıkla kaldırabilecek yüksek grafikli oyunları rahatlıkla oynatacak darbogazda kalmayan bir laptop önerisi istiyorum
bütçe çıkarsa https://www.hepsiburada.com/hp-vict...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003Z282H

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri