28.000TL sistem önerisi?

tam zamanlı hafız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi forumlar arkadaşlar, pc toplama işinden hiç anlamadığım için bugün vatandan 28k bütçeye göre pc toplamasını istedim bana resimdeki parçalardan oluşan bi sistem topladı hiç bilgim olmadığı için size danışmak istiyorum bu bütçeye daha güzel bir şey alınabilir mi alınırsa tavsiyeniz neler olur, çok teşekkür ederim şimdiden

Ekli dosyalar

• IMG_20220918_215805.jpg
    IMG_20220918_215805.jpg
    4.2 MB · Görüntüleme: 22

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
28k bir sistem için bence işlemci gayet yetersiz 11.nesil bir işlemci kullanılmış. Bana göre böyle bütçede bir sisteme minimum bı 12400F gerekir diye düşünüyorum bı piyasaya bakalım sizin için güzel sistemler var mi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hazır sistem öneri;

Bütçe artmaz ise;

KS

tam zamanlı hafız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
28k bir sistem için bence işlemci gayet yetersiz 11.nesil bir işlemci kullanılmış. Bana göre böyle bütçede bir sisteme minimum bı 12400F gerekir diye düşünüyorum bı piyasaya bakalım sizin için güzel sistemler var mi
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim uzun süredir biriktiriyorum bu parayı çöpe gitmesini istemem yardımcı olursanız çok mutlu olurum

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hazır sistem öneri;

Bütçe artmaz ise;
Üstadım bende şu sistemi buldum islemciyi 5600x yapıp psuyu fsp 1000w yaptığımızda ve ekstra ücret karşılığı ödemeden ekran kartını 3070ti yapabiliyoruz ve fiyat 25.829₺ sizce nasıl ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Üstadım bende şu sistemi buldum islemciyi 5600x yapıp psuyu fsp 1000w yaptığımızda ve ekstra ücret karşılığı ödemeden ekran kartını 3070ti yapabiliyoruz ve fiyat 25.829₺ sizce nasıl ?

Hocam ben kendim için düşünüyorum kimse yanlış anlamasın atığınız yerine aşağıdakini seçerdim.

KS

tam zamanlı hafız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ben kendim için düşünüyorum kimse yanlış anlamasın atığınız yerine aşağıdakini seçerdim.
Kıymetli hocam ilginiz için teşekkür ederim bilmediğim için soruyorum işlemci konusunda bu gönderdiğiniz linkteki amd ryzen 5 5600 mü daha iyidir intel core i5 11400f mi

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Kıymetli hocam ilginiz için teşekkür ederim bilmediğim için soruyorum işlemci konusunda bu gönderdiğiniz linkteki amd ryzen 5 5600 mü daha iyidir intel core i5 11400f mi
AMD 5 5600 daha güçlü bir işlemci i5 12400F ile kapışıyor birbirine yakın işlemciler 11400F zayıf kalıyor

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hazır sistem öneri;

Bütçe artmaz ise;
4 sistemin de bileşen kalitesi denk , asus kasalarda gelen psu daha kaliteli İtopya'daki sisteme göre. En mantıklı sistem İtopyadaki sistem. Bu 4 ünden 1 i sorulsa , tercih her türlü İtopyadaki sistemden yana yapılmalı. 3080 ve 3080 ti arasında kayda değer 4 k performans farkı var, render performansı da cabası . Bunların yanında ısı da eşlik ediyor orası başka.
Konu sahbine tavsiyem bu sistem.
Kesinlikle SİSTEMDEKİ SSD SATILIP KALİTELİ GEN 4 M2 SSD ALINMALI.
Sistemdeki ramleri satıp , kaliteli bir ram alınabilir. (opsiyonel)
Psu satıp kaliteli bir psu alınabilir. (opsiyonel)
Bu 3 işlemi de yapsan sana maliyeti 30 k yı geçmez. Ömürlük sistemini almış olursun .
Paylaşılan hiçbir sistem 1080 p çözünürlük sistemi değil.

KS

tam zamanlı hafız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
4 sistemin de bileşen kalitesi denk , asus kasalarda gelen psu daha kaliteli İtopya'daki sisteme göre. En mantıklı sistem İtopyadaki sistem. Bu 4 ünden 1 i sorulsa , tercih her türlü İtopyadaki sistemden yana yapılmalı. 3080 ve 3080 ti arasında kayda değer 4 k performans farkı var, render performansı da cabası . Bunların yanında ısı da eşlik ediyor orası başka.
Konu sahbine tavsiyem bu sistem.
Kesinlikle SİSTEMDEKİ SSD SATILIP KALİTELİ GEN 4 M2 SSD ALINMALI.
Sistemdeki ramleri satıp , kaliteli bir ram alınabilir. (opsiyonel)
Psu satıp kaliteli bir psu alınabilir. (opsiyonel)
Bu 3 işlemi de yapsan sana maliyeti 30 k yı geçmez. Ömürlük sistemini almış olursun .
Paylaşılan hiçbir sistem 1080 p çözünürlük sistemi değil.
Hocam teşekkür ederim yorumunuz için, itopyadaki sistem bütçeme uyuyor 28.500 tl bütçem var söylediğim gibi bu işlerden anlamadığım için bu sistemi sipariş edeyim mi yani ne dersiniz

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hocam teşekkür ederim yorumunuz için, itopyadaki sistem bütçeme uyuyor 28.500 tl bütçem var söylediğim gibi bu işlerden anlamadığım için bu sistemi sipariş edeyim mi yani ne dersiniz
Amaç sadece oyunsa , herzaman tavsiyem bu tarz üst seviye sistemlerin alınmaması . Orta seviye bir bilgisayar 13-15 k şık yıllarca hevesinizi atmanıza yardımcı olur .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri