Blackshark v2Merhabalar. Ses kasmak benim için önemli değil, hikayeli oyunlar oynuyorum, dizi film izliyorum, müzik dinliyorum. Önemli olan şey ses kalitesi yani. Buna göre bir kulaklık önerebilir misiniz?
Bende onu düşünüyorum da ses kasma derdi olmadığı için ve film dizi için stüdyo kulaklıkları öneriliyor hocam bilginiz var mı ?Blackshark v2
Rahat bi kulakliktir eğlenceli bir deneyim yaşarsınBende onu düşünüyorum da ses kasma derdi olmadığı için ve film dizi için stüdyo kulaklıkları öneriliyor hocam bilginiz var mı ?
bende barracuda x ve anker q10i var. fılm ızlerken muzık dınlerken ve hıkayelı oynarken anker kullanıyoreum bass vs baya hosuma gıdıyor. pubg ıcın de barracuda kullanıyorum.Merhabalar. Ses kasmak benim için önemli değil, hikayeli oyunlar oynuyorum, dizi film izliyorum, müzik dinliyorum. Önemli olan şey ses kalitesi yani. Buna göre bir kulaklık önerebilir misiniz?
kablosuz istemiyorum hocam bu fiyat bandında.bende barracuda x ve anker q10i var. fılm ızlerken muzık dınlerken ve hıkayelı oynarken anker kullanıyoreum bass vs baya hosuma gıdıyor. pubg ıcın de barracuda kullanıyorum.