- Tepki
- 0
Bütçe 4k pek bi bilgim yok 280 oluyor 240ta olabilir ama neden 280 olmasın
Hangi işlemci, kasa ve bütçeye sahipsiniz?Bütçe 4k pek bi bilgim yok 280 oluyor 240ta olabilir ama neden 280 olmasın
rampage zuko i3 12100f yükseltmeyi planlıyorum oyüzdenHangi işlemci, kasa ve bütçeye sahipsiniz?
ModArt Pc nin Mart ayında yayınladığı Rtx3060 lı sistemini aldığınızı tahmin ediyorum. i3 12100F işlemcisi fazla ısınan bir işlemci değil, kasanızın hava akışı da iyi. Daha uzun süre aynı işlemciyi kullanacaksanız 240mm lik bir sıvı soğutucu yeterli olacaktır. Kasanızın üst tarafı 240mm ye kadar desteklediği için üst tarafta konumlandırabilirsiniz. 280mm lik bir sıvı soğutucu almanıza gerek yok. Şuanki işlemciniz için fazla, gelecekteki işlemciniz için ise yetersiz olacaktır. Ancak, "dolar sürekli artıyor, ileride işlemci değiştirebilirim, geleceğe de yatırım olsun" derseniz 360mm lik bir soğutucu satın alıp (kasanızın ön tarafı 360mm destekliyor) kullanabilirsiniz. Şuanki işlemciniz için fazla olur ama gelecekteki işlemciniz için yeterli olur.rampage zuko i3 12100f yükseltmeyi planlıyorum oyüzden