Fiyatına göre sistem alınır mı sizce? Düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler.
Alınır bu arada iyi bir sistem ama bence psu değiştirilmeli.Fiyatına göre sistem alınır mı sizce? Düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 15259
Özelleştirdim bunu alman daha iyi olur PSU açısındanFiyatına göre sistem alınır mı sizce? Düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 15259
Normalde hem fiyat açısından daha uygun diye bu sistemi alıcaktımda kasaya içim ısınmadı o yüzden tuf versiyonunu seçtimÖzelleştirdim bunu alman daha iyi olur PSU açısından
![]()
MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu kasanın hava akışı GT301 den daha iyiNormalde hem fiyat açısından daha uygun diye bu sistemi alıcaktımda kasaya içim ısınmadı o yüzden tuf versiyonunu seçtim
Hocam haklısınız ama bütçe sınırında neredeyse monitörde alıcam o yüzden pek değiştirme şansım yok ilerleyen zamanlarda parçaları yavaş yavaş yükselticem amaAlınır bu arada iyi bir sistem ama bence psu değiştirilmeli.
Öyleyse onu alayım derdim ama görüntü açısında tuf gözüme güzel geldiği için onu alıcam sanırım ama bu bilgi içinde teşekkür ederimBu kasanın hava akışı GT301 den daha iyi
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.Hocam haklısınız ama bütçe sınırında neredeyse monitörde alıcam o yüzden pek değiştirme şansım yok ilerleyen zamanlarda parçaları yavaş yavaş yükselticem ama
Öyleyse onu alayım derdim ama görüntü açısında tuf gözüme güzel geldiği için onu alıcam sanırım ama bu bilgi içinde teşekkür ederim![]()
Merhaba,Özelleştirdim bunu alman daha iyi olur PSU açısından
![]()
MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
EvetMerhaba,
PSU yetersiz olduğu için mi değiştirme önerdiniz?
Yok. Yeterde çok sesli çalışır yüke bineceği için.Merhaba,
PSU yetersiz olduğu için mi değiştirme önerdiniz?