- Tepki
- 176
Beyler selamın aleyküm Dede yadigarı kartal var bende 2jz takmayı düşünüyorum mantıklı değil ama keyfi önerileriniz var mı ?
Araba kaldırmaz benceBeyler selamın aleyküm Dede yadigarı kartal var bende 2jz takmayı düşünüyorum mantıklı değil ama keyfi önerileriniz var mı ?
hepsinin planını yaptım aslında motor mekanik olarak 500-600 bin arası tutuyor aksilik ve ters birşeyler çıkarsa diye motor mekanik için 1milyon gözden çıkardım frenler falan dahil fiyata. Şase olarakta güçlendirme yapmayı arkadaşa bıraktım kaportacı kendisi projesini kendi çizecek o projeyi onaylatıcaz falan fistan 2 milyon gider diye düşünüyorum. Ama globalde tek olmak varTakılmasına takılır da o araba da çok riskli olur. Bı motor parası da diğer parçalara odemen gerekir o zaman zevkli olur. Yoksa o kadar beygiri o araba asla kaldiramaz
Hocam yerim global de tek olmanı yanlis anlama da bomboş proje çöpe para. Bu işe gireceksen kesin bari kasası sağlam araba yap. Bu kadar parayı gözden cikardiysan git BMW vs al motoru köpek gibi güçlendir tadı çıksın. Kartala yapsan nolur yapmasan nolur. 2008-15 arası BMW Mercedes alıp onların üzerinden oynaman daha mantıklı. Yani kartala 2M verip parayı çöp etmek ne kadar mantıklıhepsinin planını yaptım aslında motor mekanik olarak 500-600 bin arası tutuyor aksilik ve ters birşeyler çıkarsa diye motor mekanik için 1milyon gözden çıkardım frenler falan dahil fiyata. Şase olarakta güçlendirme yapmayı arkadaşa bıraktım kaportacı kendisi projesini kendi çizecek o projeyi onaylatıcaz falan fistan 2 milyon gider diye düşünüyorum. Ama globalde tek olmak var