Arkadaşlar bu monitör nasıldır?Çoktan sipariş verdim siz ne düşünüyorsunuz https://www.incehesap.com/aoc-q24g2...ing-monitor-fiyati-64590/?ref=akakce&v=1.57.7
2k kankaYazıda yanlışlık olabilir mi ?
23.8 2k en az 27" olmalı diye biliyorum.
Bende aldım, bugün geldi bayağı güzel monitör ama benimkinde 1 tane ölü piksel var bakalım desteğe yazdım ne olacak.Arkadaşlar bu monitör nasıldır?Çoktan sipariş verdim siz ne düşünüyorsunuz https://www.incehesap.com/aoc-q24g2...ing-monitor-fiyati-64590/?ref=akakce&v=1.57.7
incehesaptan mı aldınBende aldım, bugün geldi bayağı güzel monitör ama benimkinde 1 tane ölü piksel var bakalım desteğe yazdım ne olacak.
elime ulaştı bir bakayım var mı ölü pikselhayırlı olsun 2k yı ilk defa 24" gördüm ? eğer ynalsı yazılmamıssa oyle boyle muazzam goruntu vermez ama olu piksel cıkması yuksek
1050 ti lı sistemde test edicem bir şey değişmez demihayırlı olsun 2k yı ilk defa 24" gördüm ? eğer ynalsı yazılmamıssa oyle boyle muazzam goruntu vermez ama olu piksel cıkması yuksek
Hiç bir sıkıntı yok ghosting vs, mükemmel gözüküyorhayırlı olsun 2k yı ilk defa 24" gördüm ? eğer ynalsı yazılmamıssa oyle boyle muazzam goruntu vermez ama olu piksel cıkması yuksek
kanka ghostinge laf mı atmısım 24inç ve 2k olduğun piksel sıkısablr ve ölü piksel cıkablrHiç bir sıkıntı yok ghosting vs, mükemmel gözüküyor
ölü piksel de yok zatenkanka ghostinge laf mı atmısım 24inç ve 2k olduğun piksel sıkısablr ve ölü piksel cıkablr
knk sakın cıkablr dıorumölü piksel de yok zaten
24 inç 2k 27 inç 2k dan daha iyi görüntü vermez mi? Mantıken öyle olması lazım çünkü daha küçük bir monitör daha net görüntü vermeli.hayırlı olsun 2k yı ilk defa 24" gördüm ? eğer ynalsı yazılmamıssa oyle boyle muazzam goruntu vermez ama olu piksel cıkması yuksek
evet inç başına daha fazla piksel düşüyor.Ben tüm testleri yaptım ghosting ve ölü piksel yok.24 inç 2k 27 inç 2k dan daha iyi görüntü vermez mi? Mantıken öyle olması lazım çünkü daha küçük bir monitör daha net görüntü vermeli.
Hocam ben bu testi tam anlamıyorum bir bakar mısın çok mu ghosting var, seninki nasıl?Hiç bir sıkıntı yok ghosting vs, mükemmel gözüküyor
bende öyle gözükmüyor bekle mobile geçip atarımHocam ben bu testi tam anlamıyorum bir bakar mısın çok mu ghosting var, seninki nasıl?
telefonla ya da başka bir şey ile çekince böyle gözüküyormuş zaten normalHocam ben bu testi tam anlamıyorum bir bakar mısın çok mu ghosting var, seninki nasıl?
Normal seviye sayılır o zaman.telefonla ya da başka bir şey ile çekince böyle gözüküyormuş zaten normal
Normal seviye sayılır o zaman
Tamamdır hocam baktığın için teşekkürler.google dan bakabilirsin herkesde böyle gözüküyormuş