2K 27 Inç Curved Monitör Önerisi

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Dostlar iyi akşamlar herkese. Monitörlerden pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. 7.500 TL-8.000 TL'ye 2k 27 inç veya bir tık büyüğü Curved monitör önerisi yapabilir misiniz? Curved olması benim için önemli. Beğeniyorum yani oynarken; oyun evrenin içine giriyormuşsun gibi. Adaptive sync veya sadece Freesync olsa yeterli benim için. Bu fiyatlara monitör var mı bilmiyorum. Eğer varsa önerirseniz çok teşekür ederim. Bütçem biraz kısıtlı maalesef.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
KS

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Güzelmiş hocam, teşekkür ederim. Sitede yazılan özelliklerini okudum da, AI vision olayı çok hoşuma gitti. Bunu almayı düşüneceğim. Displayport 1.4 ve 2.0 veya 2.1 arasındaki farklar nelerdir biliyor musunuz? Çok önemli bir şey mi?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Güzelmiş hocam, teşekkür ederim. Sitede yazılan özelliklerini okudum da, AI vision olayı çok hoşuma gitti. Bunu almayı düşüneceğim. Displayport 1.4 ve 2.0 veya 2.1 arasındaki farklar nelerdir biliyor musunuz? Çok önemli bir şey mi?
8edb7ba7a5.png

2K da 1.4a 240HZ e kadar destekliyor

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Dostlar iyi akşamlar herkese. Monitörlerden pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. 7.500 TL-8.000 TL'ye 2k 27 inç veya bir tık büyüğü Curved monitör önerisi yapabilir misiniz? Curved olması benim için önemli. Beğeniyorum yani oynarken; oyun evrenin içine giriyormuşsun gibi. Adaptive sync veya sadece Freesync olsa yeterli benim için. Bu fiyatlara monitör var mı bilmiyorum. Eğer varsa önerirseniz çok teşekür ederim. Bütçem biraz kısıtlı maalesef.
İlla curvedmi olacak?

MSI'LAR genel anlamda rezil panellere sahip marka oldukları için satılıyorlar ama nedense

KS

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İlla curvedmi olacak?

MSI'LAR genel anlamda rezil panellere sahip marka oldukları için satılıyorlar ama nedense

Hocam ben curved beğeniyorum açıkçası ya. Düz panel 1080p'de bi monitörüm var, bir de öncesinden 2k curved bi monitör kullanmıştım. O zamandan beri de curved'ten başka almam dedim kendime. Gerçekten oyun oynarken vs. çok hoşuma gitmişti.

Teşekkürler hocam. Sadece yenileme hızıyla alakalı yani?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Bu monitör f/p olarak alınabilecek belki de tek monitör
Kral her konuya linkini atma:)
Abartıyorsun o kalitede kaç monitör daha var aynı f/p oranında

KS

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kral her konuya linkini atma:)
Abartıyorsun o kalitede kaç monitör daha var aynı f/p oranında

Hocam bu bütçelere 2k'da alınabilecek en iyisi hangisi sizce? IPS veya VA panel fark etmez.

Bir de en son aldığım monitörde aşırı ışık sızması vardı. LG6GSFB gibi bir şeydi monitörün adı. Bu ışık sızmaları her monitörde olan bir şey mi?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam bu bütçelere 2k'da alınabilecek en iyisi hangisi sizce? IPS veya VA panel fark etmez.

Bir de en son aldığım monitörde aşırı ışık sızması vardı. LG6GSFB gibi bir şeydi monitörün adı. Bu ışık sızmaları her monitörde olan bir şey mi?
Hocam monitörlerde çoğunda vardır ama bazısında gözünü alır bazısında hiç göremezsin,arkadaşın attığı KTC gayet güzel o alınabilir benim attıklarım 2. tercih

KS

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam monitörlerde çoğunda vardır ama bazısında gözünü alır bazısında hiç göremezsin,arkadaşın attığı KTC gayet güzel o alınabilir benim attıklarım 2. tercih

Tamamdır hocam teşekkürler. İkinizin attıkları da güzel bayağı. Teşekkür ederim önerileriniz için. Sanırım MSI'yı tercih edeceğim yine de. Hem VA panel olması, hem de AI Vision özelliği beni kendine çekti. 3 numara astigmat olan biriyim zaten. Karanlık yerler gözlük takmama rağmen gözümü feci yoruyor. AI Vision KTC modelde var mı bilmiyorum biraz daha araştırırım ama MSI'dan yana gönlüm gibi.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Tamamdır hocam teşekkürler. İkinizin attıkları da güzel bayağı. Teşekkür ederim önerileriniz için. Sanırım MSI'yı tercih edeceğim yine de. Hem VA panel olması, hem de AI Vision özelliği beni kendine çekti. 3 numara astigmat olan biriyim zaten. Karanlık yerler gözlük takmama rağmen gözümü feci yoruyor. AI Vision KTC modelde var mı bilmiyorum biraz daha araştırırım ama MSI'dan yana gönlüm gibi.
Hocam ben olsam msı'a o kadar güvenmezdim illa va istiyorsanız
Bu monitör çok daha iyi olacaktır msı'dan çok daha dolu tv modu vb. var ve inanılmaz kaliteli bir panele sahip

KS

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam ben olsam msı'a o kadar güvenmezdim illa va istiyorsanız
Bu monitör çok daha iyi olacaktır msı'dan çok daha dolu tv modu vb. var ve inanılmaz kaliteli bir panele sahip

Hocam güzel gözüküyor, gerçekten de öyledir de benim bütçeyi bir tık 2 katı yapmış fiyat :D. Anakartla birlikte değiştireceğim monitörü. 2'sini birden almak zaten yük olacak bana. Monitörde bu kadar çıkamam maalesef..

evomas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
msi monitör konusunda pişmanlıktır.

KS

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
msi monitör konusunda pişmanlıktır.

Açıkçası MSI 3 ürünüm oldu; 2'si bozuldu, 1'i beni tatmin etmedi. MSI çok beğendiğim bir marka değil ama belki giriş segment olduğu için bu ürünler ondan dandik olabilir. Siz neden öyle düşünüyorsunuz hocam?

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Açıkçası MSI 3 ürünüm oldu; 2'si bozuldu, 1'i beni tatmin etmedi. MSI çok beğendiğim bir marka değil ama belki giriş segment olduğu için bu ürünler ondan dandik olabilir. Siz neden öyle düşünüyorsunuz hocam?
Hocam sırf marka olduğu için çöp monitörleri 2 katı fiyatına satıyorlar güvensizlik var

evomas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Msi panellerinde çok şikayet var. Ölü pixel problemi bir yana panel içinde lekeler çıkması, port bozuklukları, ekran yırtılmaları vs.
Msi iyi reklam yapıyor ama monitör alınacak bir marka hiç değil. Kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum.

KS

shizo skit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Msi panellerinde çok şikayet var. Ölü pixel problemi bir yana panel içinde lekeler çıkması, port bozuklukları, ekran yırtılmaları vs.
Msi iyi reklam yapıyor ama monitör alınacak bir marka hiç değil. Kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Biraz daha farklı markalara bakınayım o zaman. Curved VA panel öneriniz var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri