reis bunda Nvidia reflex desteklememe gibi sorunlar olur mu freesync ya bide full fps takilmiyorum genel olarak tum oyunlari oynuyorumAl geç derim. Full FPS oyunu oynamak için alıyorsan m27q ya bak.![]()
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.644,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
freesync monitörler g sync de uyumludur(adaptive sync yazar zaten),tavisyem lory'nin attığı msi ı almanız olur.reis bunda Nvidia reflex desteklememe gibi sorunlar olur mu freesync ya bide full fps takilmiyorum genel olarak tum oyunlari oynuyorum
msi aldim hocam teşekkürlerfreesync monitörler g sync de uyumludur(adaptive sync yazar zaten),tavisyem lory'nin attığı msi ı almanız olur.
Dediğim gibi bu fiyata msi almanız daha iyi olur ancak aklınızda secenk olsun isterseniz bu monitörde güzedir
![]()
Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayırlı olsun başka sorununuz olursa tekrar foruma beklerimmsi aldim hocam teşekkürler