2K-4K Monitör Öneri

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Selam Arkadaşlar,

2k -4k monitör öneriniz var mı güzel sağlam bişey min 400cd parlaklık olsa iyi olur 27-28 inç aklımda bu monitörler var ama bilemicem

Not :
Sistemim :
msi carbon wifi z790
i9 13900k
rtx 3080 12gb

1-

2-

3-

4-

5-

Moderatörün son düzenlenenleri:

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bütçe varsa ilk monitörü alabilirsin.

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Bütçe varsa ilk monitörü alabilirsin.
Dostum bütçe ayarlarız maksat hani ona gerek yok şu onun bi alt seviyesi ve en iyisi zaten dediğiniz bir monitör var mı yoksa gözüm onda onu alacağım

ya onu
ya

Gigabyte M28U​

bunu
ama yok o iyi derseniz zaten onda kararlıyım tek fark fiyat aralığı işte hemen hemen aynı özellikte olanları 20 k o 40 k aradaki 20 k yı nereye veriyoruz :) onu bir sorguluyor insan

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Dostum bütçe ayarlarız maksat hani ona gerek yok şu onun bi alt seviyesi ve en iyisi zaten dediğiniz bir monitör var mı yoksa gözüm onda onu alacağım

ya onu
ya

Gigabyte M28U​

bunu
ama yok o iyi derseniz zaten onda kararlıyım tek fark fiyat aralığı işte hemen hemen aynı özellikte olanları 20 k o 40 k aradaki 20 k yı nereye veriyoruz :) onu bir sorguluyor insan
Asus tekler derim farki diger monitorlerden cok cok cok cok daha iyi olmasi en onemli farki panel yapisi

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

ya onu
ya

Gigabyte M28U​

bunu
Aradaki en büyük fark oled olması ve 240hz olması. Oled bambaşka bir dünya.

Farka değer.

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Peki öyleyse asus oled alır geçerim 13900k ile 3080 e o yakışır :) benim de hoşuma gitti fiyat sadece canımı sıktı şuan bu siteme borcum var olmasa her türlü alırım yine ama 2-3 ay beklicem gibi bakalım onu alacağım teşekkürler

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Peki öyleyse asus oled alır geçerim 13900k ile 3080 e o yakışır :) benim de hoşuma gitti fiyat sadece canımı sıktı şuan bu siteme borcum var olmasa her türlü alırım yine ama 2-3 ay beklicem gibi bakalım onu alacağım teşekkürler
Hocam acikcasi butcem olsa bir an bile durmazdim caninizi fiyat sıkmasin oled cok cok farkli dunya

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri