Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Havit Gamenote Fuxi-H6 Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
genel toplamda gayet makul bol bol da yerli incelemesi var.
alacağın kulaklık sadece bluetooth destekliyorsa film v.s. izlerken sorun çıkarmaz ama oyun oynarken lag-gecikme yapabilir. artı kullandığın pc dede gerekli bluetooth standardı bulunması yoksa eklenmesi gerekir. sadece bluetoothla az gecikmeli bağlantılar kurulabilir ama fiyat 2000 Tl yi muhtemelen aşar. yani bluetooth dışında kendi olanaklarıyla bağlantı kurabilen kendi kablosuz dongle'ı olan modelleri öneririm. yukardaki örnek gibi.
artı bir done vereyim. bu kulaklığın kablosuz çalışabilmesi için bilgisayarına usb kablosuz bağlantı parçası takacaksın. o dediğim kulaklığın kutusundan çıkıyor. şayet kutudan bir usb uzatma kablosu çıkmıyorsa bir usb uzatma kablosu yardımıyla o kablosuz kulaklık alıcısını kasandan kulaklığa yaklaşacak arada birşey kalmayacak şekilde uzaklaştır. daha iyi verim alırsın.
Bunu da alabilirsin. premium bir ürün. ben bunun bir önceki modelini de kullanmıştım bunu da kullanıyorum sesi felan iyi. Kablosuz bluetooth ile çalışan tüm ürünlerle çalışıyor zaten.