Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.com
Bu modeli de öneririm. İleride bir fan daha alarak arkasına ekleyebilirsin. Bu marka alanında çok uzman ve dayanıklı ürünleri var.
Ben arctic Freezer 34 öneriyorum genellikle. 800 900 TL bandında gidip geliyor fiyatlar. 5600 için de yeterli olacağını düşünüyorum. Yine de diğer arkadaşlar önerirse onları da gözden geçirebilirsin.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim yanlışlık olmamasi adına linki koydum ürün bu mudur, birazcık takibe alayım parayı biriktirene kadar bu fiyatlara gelince fikir almak için tekrardan o halde forumda gönderi açarımÇoğu tek fanlılara nazaran 2 fanlı ve iyi bir soğutma performansına sahip. Görüntüsü de gayet hoş. Ben de bu modeli önerirdim.
İlk onerdiginizi mi tavsiye edersiniz yoksa bunu mu? İkisinin fiyatı birbirine yakın ve ilkinde hali hazırda 2 tane mevcut![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu modeli de öneririm. İleride bir fan daha alarak arkasına ekleyebilirsin. Bu marka alanında çok uzman ve dayanıklı ürünleri var.
Anladım çok teşekkür ederim sorularimla bogdum sizide bu iki ürünü inceliyim yeterli bütçem olduğunda bir gönderi daha açıp daha iyisi var mıdır yok mudur sorarımİki ürün de iyidir. Görsellik olarak belki aklına sade siyah bir model daha çok yatar diye önermek istedim.
Ne demek yardımcı olduysak ne mutlu. Ürün attığınız link evet. Şimdiden hayırlı olsunAnladım çok teşekkür ederim sorularimla bogdum sizide bu iki ürünü inceliyim yeterli bütçem olduğunda bir gönderi daha açıp daha iyisi var mıdır yok mudur sorarım