45.000-60.000 TL 2K Için Bu Sistem Alınmaya Değer Mi?

saitamaGO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
5600x
Ekran Kartı
RX 6700 XT
Merhaba arkadaşlar. DDR5 yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. O yüzden biraz hazır sistemlere baktım.
Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı bu linkteki ürünü özelleştirip alınabilir mi? Yapılacak özelleştirmeler şu şekilde:
Anakart: Gigabyte B650M k
Ekran kartı: 4070 Ti.
Kasa: XPG battlecruser.
Güç kaynağı: DeepCool PF750.
Sıvı soğutma: DeepCool LS520 SE 240mm.
Yanına bir de MSI G274QPF-QD 27" 1ms (GTG) 170Hz FreeSync Premium Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bu monitörü düşündüm.
Şuan bir 6700 XT'li bir sistemim var ve 1080p de kullanıyorum. Artık 2K oyunculuğa geçmeyi düşünüyorum. Oyun ve film için kullanacağım. Bu nedenle kaliteli bir görüntü istiyorum. Uzun bir süre sistem güncellemesi yapmak istemiyorum. Bu sistem dışında bir de 7900XT'li bir sistem var (mbt-quasar) o daha mı mantıklı olur emin olamadım. Bu yüzden görüşlerinize ihtiyacım var.

Sa Ben Pc manyaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
29
Merhaba arkadaşlar. DDR5 yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. O yüzden biraz hazır sistemlere baktım.
Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı bu linkteki ürünü özelleştirip alınabilir mi? Yapılacak özelleştirmeler şu şekilde:
Anakart: Gigabyte B650M k
Ekran kartı: 4070 Ti.
Kasa: XPG battlecruser.
Güç kaynağı: DeepCool PF750.
Sıvı soğutma: DeepCool LS520 SE 240mm.
Yanına bir de MSI G274QPF-QD 27" 1ms (GTG) 170Hz FreeSync Premium Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bu monitörü düşündüm.
Şuan bir 6700 XT'li bir sistemim var ve 1080p de kullanıyorum. Artık 2K oyunculuğa geçmeyi düşünüyorum. Oyun ve film için kullanacağım. Bu nedenle kaliteli bir görüntü istiyorum. Uzun bir süre sistem güncellemesi yapmak istemiyorum. Bu sistem dışında bir de 7900XT'li bir sistem var (mbt-quasar) o daha mı mantıklı olur emin olamadım. Bu yüzden görüşlerinize ihtiyacım var.
reis bu sistem kaça geliyor parçaları kendin toplayınca daha ucuz oluyo ben 50 ye toplaım öyle

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
4070-4070ti arasında çok bir fark yok 4070in high kaliteli bir gpusunu seçip diğer parçalara kalite arttırımı yapabilirsiniz eğer mümkünse sadece aklınızda bulunsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri