- Tepki
- 77
2 k Bandında alinabilicek klawye tavsiye edebilir misiniz Fps oyunlari için hangi switch daha iyi olur Lol için seri skil spanlamak istiyorum 
sessiz istiyosn red switch ama sesli blue switch şimdi bakıp atcam ama RAZER OYUN İÇİN İSTİYOSAN anne prolar var2 k Bandında alinabilicek klawye tavsiye edebilir misiniz Fps oyunlari için hangi switch daha iyi olur Lol için seri skil spanlamak istiyorum
Hyperx alloy origins 65 öneririm, hotswap değil ama kaliteli.2 k Bandında alinabilicek klawye tavsiye edebilir misiniz Fps oyunlari için hangi switch daha iyi olur Lol için seri skil spanlamak istiyorum![]()
Steelseries apex 9/pro mini veya apex pro tkl hariç alınmaz.sessiz istiyosn red switch ama sesli blue switch şimdi bakıp atcam ama RAZER OYUN İÇİN İSTİYOSAN anne prolar var
STEELSERİES
ANNEPRO
RAZE
3 ÜNDEN BİR TANESİNİ ALMANI TAVSİYE EDERİM
amozonda zaten var da annepro beyaz isityorsa tercih edebilir bence ama hyperx de güzel klavyeler çıkartmaya başladıSteelseries apex 9/pro mini veya apex pro tkl hariç alınmaz.
Anne pro tercih etmezdim yerine daha iyileri var epomaker th66 gibi
Razerın düzgün ürünleri(huntsman) 2.6 felan
Bağlantı geçerli değil
Alloy origins, pbt keycaps ve aliminyum kasası ile güzel bir ürün.amozonda zaten var da annepro beyaz isityorsa tercih edebilir bence ama hyperx de güzel klavyeler çıkartmaya başladı
Link doğru![]()
EPOMAKER TH66%65 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi RGB aydınlatmalı MDA PBT tuş kapakları, Mac/Win için Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz EPOMAKER TH66%65 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi RGB aydınlatmalı MDA PBT tuş kapakları, Mac/Win için fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! EPOMAKER TH66%65 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi RGB aydınlatmalı...www.akakce.com
sanki cok ufak degil mi İmac in klawyesi gibi geldi dogru link degil mi
oyun için istiyosan @Greewe haklı ama büyük istiyosan bence razer almalısın o özel birde yeşil switch ve tam dadında![]()
EPOMAKER TH66%65 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi RGB aydınlatmalı MDA PBT tuş kapakları, Mac/Win için Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz EPOMAKER TH66%65 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi RGB aydınlatmalı MDA PBT tuş kapakları, Mac/Win için fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! EPOMAKER TH66%65 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi RGB aydınlatmalı...www.akakce.com
sanki cok ufak degil mi İmac in klawyesi gibi geldi dogru link degil mi