Öneri 2K Kulaklık Önerisi

Beratzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
2k bütçeye Oyun,müzik için mikrofonuda fena olmayan kulaklık arıyorum. kablolu kablosuz farketmez. Duruma göre bütçe 500 oynayabilir en mantıklısı hangisi?

KS

Beratzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
2k bütçeye Oyun,müzik için mikrofonuda fena olmayan kulaklık arıyorum. kablolu kablosuz farketmez. Duruma göre bütçe 500 oynayabilir en mantıklısı hangisi?

@Greewe_Greew
Hocam yardımcı olurmusun bugün almayı planlıyorum hangisi mantıklı.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Corsair hs80 atmışsınız, bütçenize uyuyorsa alın yoksa v2x veya cloud 3 indirimi kovalayın derim.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
KS

Beratzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Corsair hs80 atmışsınız, bütçenize uyuyorsa alın yoksa v2x veya cloud 3 indirimi kovalayın derim.
2200 dü 3700 olmuş bütçe aşıyor.

Cloud 3 de bütçeyi aşıyor v2x alıcm gibi

2200 dü 3700 olmuş bütçe aşıyor.

Cloud 3 de bütçeyi aşıyor v2x alıcm gibi
Steelseries artics nova 1 ile v2x arasında kaldım hocam hangisini tercih edeyim.

Son düzenleme:

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
KS

Beratzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
KS

Beratzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
hs80 bütçeyi aşıyor birde taksitle alacağım oda sıkıntı o yüzden eledim v2 ile v2x ne farkı var usb muhabbeti var. Hangisi alayım jag girişili felan diyorlar. Bunlarla hiç uşraşmayıp cloud 3 mü alayım onda taksit fln da sorun değil.

hs80 bütçeyi aşıyor birde taksitle alacağım oda sıkıntı o yüzden eledim v2 ile v2x ne farkı var usb muhabbeti var. Hangisi alayım jag girişili felan diyorlar. Bunlarla hiç uşraşmayıp cloud 3 mü alayım onda taksit fln da sorun değil.
Çok soru sordum kusura bakmayın.

KS

Beratzer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Çok soru sordum kusura bakmayın.
Hs 80 aldım gerek kalmadı sağolun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri