Yardım 2K Monitör Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

batuuhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
İ5 12400F
Ekran Kartı
4060
Merhaba
2K
IPS Panel
En düşük 27 veya 32 inch
Pivot Özelliği Bulunan
27 İnch karar verirsem hangisi 32 inch verirsem hangisini almam gerektiği ile ilgili yönlendirmeler yaparsanız çok sevinirim çok fazla model seçim yapıp sipariş edemedim bir türlü
Monitörler önerir misiniz?

ernu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba
2K
IPS Panel
En düşük 27 veya 32 inch
Pivot Özelliği Bulunan
27 İnch karar verirsem hangisi 32 inch verirsem hangisini almam gerektiği ile ilgili yönlendirmeler yaparsanız çok sevinirim çok fazla model seçim yapıp sipariş edemedim bir türlü

Merhaba ben geçen sene 2 adet Asus Rog Strix XG27ACS modelini almıştım, fiyatlar hala benim aldığım seviyelerde, pek zamlanmadı.. Evet, paneller mükemmel değil, ikinci aldığımda biraz ışık sızması var fakat bence sunduklarına göre gayet güzel bir ürün. Pivot özelliği var ama zaten olmasa bile bir adet taşıyıcı kol ile bunu çözebilirsiniz.

Ben alırken mutlaka type-c çıkışı olan bir ürün arıyordum çünkü hem cihazlarımı şarj edebilmek hem de samsung telefonumu dex modunda kullanabilmek için.. Üzerinde 1 adet hdmi ve 1 adette displayport var.

Daha önceden Xioami 34" widescreen monitör kullanıyordum ama özellikle pivot çalışabilmek için 2 adet 27" tercih ettim. Eğer 32" alacaksanız bence 2K almayın, 32" ve üzerinde bence ideal çözünürlük 4k ama tabii yine de siz bilirsiniz.

KS

batuuhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim evet gönlüm daha çok 27 den yana gibi başka önerebileceğin bir monitör var mıdır acaba ? Pivot konusunu arm ile çözebilirim evet ama kendinden pivot özelliği olmasını tercih ederim.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Merhaba
2K
IPS Panel
En düşük 27 veya 32 inch
Pivot Özelliği Bulunan

ernu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim evet gönlüm daha çok 27 den yana gibi başka önerebileceğin bir monitör var mıdır acaba ? Pivot konusunu arm ile çözebilirim evet ama kendinden pivot özelliği olmasını tercih ederim.
Açıkçası pek hatırlamıyorum hangi modeller olduğunu ama benzer fiyatlara Dell'in modeline bakmıştım, zaten benim önceliklerimden biri de minimum 165 hz bir ekran almaktı.. XG27ACS'ler zaten 180 hz, MSI'in bir tık ucuz modellerinin panel kalitelerini beğenmemiştim, ama bu Rog serisinin üstünde 1-2 modeli var MSI'ın fakat onlar daha da pahalı tabii.

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ASUS ROG Strix XG27ACS gerçekten oyun için keyifli bir monitör. ACS teknolojisi renk geçişlerini ve kontrastı gerçekten güzel gösteriyor, görsel deneyimi zenginleştiriyor. Panelde ufak tefek ışık sızmaları olabiliyor, ama ben denerken çok rahatsız edici gelmedi; genel olarak uzun sürede göz yormuyor ve akıcı. Kendi gözlemlerime göre, hem performans hem de görsellik açısından tatmin edici bir seçim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri