2K Monitör Tavsiyesi

ApaTarkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar herkese merhaba,
Monitör almayı düşünüyorum. İki model arasında kaldım, hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

KS

ApaTarkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
@Lory Merhabalar, sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın, diğer konularda arkadaşlar sizi etiketledikleri için size özellikle danışmak istedim. Bana hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Samet123456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
@Lory Merhabalar, sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın, diğer konularda arkadaşlar sizi etiketledikleri için size özellikle danışmak istedim. Bana hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
iki monitör arasında pek bi fiyat farkı yok gigabyte ı öneririm hem 170hz aynı zamanda 0,5 tepkime süresine sahip IPS panel olmasıda büyük avantaj pişman etmez hocam.

Whiskry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Arkadaşlar herkese merhaba,
Monitör almayı düşünüyorum. İki model arasında kaldım, hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Gigabyte monitorde 170hz ve 0.5 MS fakat Dell 165hz ve 1ms zaten arlarında çok ta büyük bir fiyat farkı yok hatta aynı zamanda ikiside sRGB destekliyor gigabyte %140 iken Dell %99 ben gigabyte al diyorum hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri