Hocam bazı kişiler bu monitörün renk değerleri güzel değil diyor. Sizce?Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında çok önerdim ve ben kötü geri dönüş almadım. Bu bütçede en iyi ürün sayılabilir. Alternatif olarak Asus VG249Q modeli bakılabilir.Hocam bazı kişiler bu monitörün renk değerleri güzel değil diyor. Sizce?
Trendyol üzerinden Papara ile aldım bakalım. 60TL cashback verdi.Aslında çok önerdim ve ben kötü geri dönüş almadım. Bu bütçede en iyi ürün sayılabilir. Alternatif olarak Asus VG249Q modeli bakılabilir.
Tek korkum umarım ghosting veya ölü piksel ile karşılaşmam.Hayırlı uğurlu olsun.
Dediğim gibi ben kötü geri dönüş aldığımı hatırlamıyorum , ölü piksel şans işi ama Ghosting olacağını sanmıyorum.Tek korkum umarım ghosting veya ölü piksel ile karşılaşmam.