SENSE PRO IEM:
Ses olarak memnun kaldım, müzik ve film için iyi performans alıyorum. Oyunlarda da daha önce kullandığım Logitech Pro X ile arasında fark göremedim sadece bassları iyi alamıyorum. EQ ayarı yapmadım, default için konuşuyorum. Mikrofondan memnun değilim, zaten beklentim de yoktu eğer beklentisi olan varsa diye söylüyorum.
Bir de ben ilk kez kulakiçi kullanıyorum, kulaklığı tak-çıkar yaparken zaman harcıyorum biraz kulağıma oturtmak için... Bu da köylülüğüm olsun.
1300₺ fiyatına göre bence bu fiyata alınabilecek maksimum verimi sağlıyor. Mikrofona biraz daha fazla para verip normal alabileceğim kulaküstü kulaklığın fiyatından daha verimli oldu böyle.
Estetik olarak da güzel görünüyor. Tasarımı çok hoş.
Kablo uzunluğu da tam ideal uzunlukta. Koltuğu arkaya doğru yaslayıp rahatça film izleyebiliyorum.
Hissettiğim de sanki biraz EQ ayarı yapmak gerekiyor. Ses kasmanız gereken oyunlarda özellikle.
Genel olarak aşırı memnun kaldım. Kulak ağrısı yapmıyor-ki ben günde uzun süre kulaklık takan biriyim-
Fiyat konusunda bütçesi yüksek olmayanlar için, kulakiçi kullanmak isteyenler için alınabilecek iyi bir kulaklık.