Soru 30-32Bin TL Bütçeyle I5 12600Kf Sistem

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,785
KS

Kajadiablo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Neden intel işlemci? Amd tarafını kullanmak isterseniz daha iyisini kat kat önerebilirim
Video edit yapan arkadaşlarım ve yabancı forumlar farklı senaryoların toplamında intel Nvidia ikilisinin bu iş için ideal olduğunu ifade ediyor. Bu nedenle bunları seçtim.

Anakartı Z790-P ile değiştirdim. Şu an sadece kasa markası, PSU markası ve soğutucu konusunda sıkıntılıyım. Kasa havalandırması iyi olmazsa sıkıntı olur falan demişler. Bunlar hakkında hiçbir fikrim yok. Destek olur musunuz? Bütçeyi zorlamadan nasıl değişikler yapmalıyım.

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Video edit yapan arkadaşlarım ve yabancı forumlar farklı senaryoların toplamında intel Nvidia ikilisinin bu iş için ideal olduğunu ifade ediyor. Bu nedenle bunları seçtim.

Anakartı Z790-P ile değiştirdim. Şu an sadece kasa markası, PSU markası ve soğutucu konusunda sıkıntılıyım. Kasa havalandırması iyi olmazsa sıkıntı olur falan demişler. Bunlar hakkında hiçbir fikrim yok. Destek olur musunuz? Bütçeyi zorlamadan nasıl değişikler yapmalıyım.
intel-nvidia ve anakart'ı iyi olsun istiyorsanız;
Bunu alırsanız ssd 1tb olur,ekran kartı sınıf atlar,psu ve kasa kalitelidir.
Soğutucuyu ayrı alın daha iyi olur.

KS

Kajadiablo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
intel-nvidia ve anakart'ı iyi olsun istiyorsanız;
Bunu alırsanız ssd 1tb olur,ekran kartı sınıf atlar,psu ve kasa kalitelidir.
Soğutucuyu ayrı alın daha iyi olur.
Aslında ekran kartını sınıf atlatmak istemiyorum. İşlemciyi seçtikten sonra idare eder bir f/p gpu istemiştim. O yüzden ucuz olması iyi. Yani daha çok işlemci gerektiren işler yapacağım için 12600kf z790 chipsetle fena iş çıkarmıyor gibi görünüyor, bu ikisini eşleyeceğim. 12600kf bir çok testte 14400f'den iyi. Harici bellek kullanacağım için ssd önemli değil diye düşündüm ama sizce 1tb olmalı mı?

Dediğim gibi çaresiz kaldığım konu f/p soğutucu seçmek ve buna uygun güzel hava akışlı bir kasa ve psu'yu bütçeyi zorlamadan bulmak.

KS

Kajadiablo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Kajadiablo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0