500 tl ye sadece mouse alırsın30.000TL bütçem var belki bir miktar aşım yapabilirim. Monitör 144-165hz olabilir üstüne bütçem yetmez.Klavye mause ve kulaklığa maximum 500-550 TL ayırmak istiyorum daha çok sisteme önem vermek istiyorum önerileriniz nedir?
Her birine ayrı ayrı 500 TL ayırıyorum500 tl ye sadece mouse alırsın
Klavye kulaklık ve mouse ye 3k ayırsanız daha iyi olur bence30.000TL bütçem var belki bir miktar aşım yapabilirim. Monitör 144-165hz olabilir üstüne bütçem yetmez.Klavye mause ve kulaklığa maximum 500-550 TL ayırmak istiyorum daha çok sisteme önem vermek istiyorum önerileriniz nedir?
Logitech Falan Alabilir 3000 TL Baya İyi Ancak Bu Mönitör Yerine Asus Tuf Falan Kullanman Daha İyi Olur
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Klavye Maus vs arkadaşlar önerir 3000 TL filan kalıyor geriye zaten
Orası arkadaşlara kalmış benim uzmanlık alanım sistemler monitörler vs çevre birimleri üzerinde pek fazla bilgim yok maalesef o yüzden önermedim yanlış bir şey demek istememLogitech Falan Alabilir 3000 TL Baya İyi Ancak Bu Mönitör Yerine Asus Tuf Falan Kullanman Daha İyi Olur
ASUS tuf alacağıma bunu alırdımLogitech Falan Alabilir 3000 TL Baya İyi Ancak Bu Mönitör Yerine Asus Tuf Falan Kullanman Daha İyi Olur