- Tepki
- 39
acil lazim 300 tl alti yarin alcam linuxda kullancam belki virtual machinede
3. ürün tercih edilebilir. Linuxla ilgili olumsuz bir yoruma rastlamadım. Monitör modu kullanılamıyor gibi bir bilgilendirme yapılmış. Ona göre düşünebilirsiniz.Kablosuz Ağ Adaptörü;
![]()
TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 399,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 244,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Antenliler daha iyi oluyor genellikle AC1200 ürünü hakkında bir bilgim yok ama TP linki iş yerinde çok kullanıyoruz ve linuxda kullancam veya virtual machinede işe yarar mı bilgim yok ama windows da taktığınızda wifi ibaresi geliyor.
saolun onu alicam ama 100 tl farkla daha iyisi var midir acaba3. ürün tercih edilebilir. Linuxla ilgili olumsuz bir yoruma rastlamadım. Monitör modu kullanılamıyor gibi bir bilgilendirme yapılmış. Ona göre düşünebilirsiniz.
Çoğunluğunun işlevi aynı zaten. Kapsama alanı - hız farkları oluyor fiyata göre. Kapsama yeterli olur diye düşünüyorum. Hız olarakta size idealse tercih edebilirsiniz.saolun onu alicam ama 100 tl farkla daha iyisi var midir acaba
tamam hocam bide bunun kingboss gibi alt firmalari var hangisini aliyimÇoğunluğunun işlevi aynı zaten. Kapsama alanı - hız farkları oluyor fiyata göre. Kapsama yeterli olur diye düşünüyorum. Hız olarakta size idealse tercih edebilirsiniz.