Öncelikle selam arkadaşlar. Bu yazı da yaklaşık 2 haftadır kullandığım ve şuan indirimde olan Gamebooster H03 ile ilgili deneyimlerimi anlatacağım. Daha önce bir konu açıp 270 TL ye kulaklık sormuştum ve bana 258tlye Redragon Delight Pro önermişlerdi ancak kafa bandı küçük olduğu için kafama olmamıştı bende iade etmiştim. Biraz GameBooster H03'ün özelliklerinden bahsedeceğim. İlk olarak titreşim özelliği var ve cidden çok ama çok güzel. Bomba vs. Patladığı zaman sizi cidden tatmin edecek bir şekilde titriyor. Herhangi bir şekilde rahatsızlık vermiyor. Havalar çok sıcak olduğu için 2 saatten sonra biraz terletme yapıyor ancak rahatsız etmiyor. 7 saat kullanımdan sonra oyunları biraz yüksek seste oynadığım için çıkardıktan sonra bi kulaklarınızın alışması gerekiyor dışarıya
ancak herhangi bir ağrı yapmıyor. Pedleri büyük kulağınıza tam oturuyor. Ben bunu bir İnternet kafede görmüştüm ve kafama tam oturdu. bende önceki kulaklığını iade edip bunu aldım. İnternet Kafe 1.5 yıldır aynı kulaklığı kullanıyor ve günde birkaç kişi kullandığı halde 1.5 yıl dayandığına göre kaliteli olduğunu düşünüyorum. Tasarımı da çok hoş. Kesinlikle ama kesinlikle kampanyayı kaçırmayın, alın derim. İndirim süresi her gün sıfırlanıyor ancak bu belirli bir tarihe kadar tekrar edecek kesin tarihi maalesef bilmiyorum. Özet olarak deneyimlediğim ve Razer Kraken ile arasında bir fark olduğunu düşünmediğim bir kulaklık. (Razer Krakenı da daha önce intefnet kafede denemiştim.)