Gigabyte g24f2 yi stoğa gelmesini beklemeli miyim başka öneriniz var mı bütçeye uygun
stoğa gelince indirimli olarak geleceğini düşünmüyorum normal g24f i alabilirsinizGigabyte g24f2 yi stoğa gelmesini beklemeli miyim başka öneriniz var mı bütçeye uygun
Ne fark var aralarındastoğa gelince indirimli olarak geleceğini düşünmüyorum normal g24f i alabilirsiniz
g24f-2 180hz e OC Yapılabiliyor , g24f 170 hz OC yapılabilir max çok bir fark yokNe fark var aralarında
Bu ürünü alabilirsin eğer beklerim dersen gigabyte g24f-2'yi bekle.Bunu göm gitsin güzel fiyat güzel ürün bence
Normal g24f alınır mıBu ürünü alabilirsin eğer beklerim dersen gigabyte g24f-2'yi bekle.
Onda ses çıkıyor diye biliyorum.Normal g24f alınır mı
G24F’te coil whine sorunu olduğu söyleniyor, ben olsam bulaşmazdım.Normal g24f alınır mı
Cool whine tüm g24F'lerde mi varG24F’te coil whine sorunu olduğu söyleniyor, ben olsam bulaşmazdım.
Şans işi.Cool whine tüm g24F'lerde mi var
Hepsinde olduğunu iddia edemem tabi ki ama kullanıcıların %80’i bu sorunla karşılaştığını belirtiyor.Cool whine tüm g24F'lerde mi var
Anladım.Peki çıkarsa iade oluyor mu?Şans işi.
Performansa etki etmediği için genelde iade almıyorlar.Anladım.Peki çıkarsa iade oluyor mu?
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail bu ürünle aralarında fark varmı @Çağdaş Işık @cuoBunu göm gitsin güzel fiyat güzel ürün bence
Attığınız TN panel rekabetçi oyun oynayan e sporcular TN panel kullanıyor daha hızlı olduğu için;https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail bu ürünle aralarında fark varmı @Çağdaş Işık @cuo
Diğer arkadşaın attığı ips miAttığınız TN panel rekabetçi oyun oynayan e sporcular TN panel kullanıyor daha hızlı olduğu için;
Rehber - Detaylı Monitör Rehberi / Monitörümü Nasıl Seçeceğim? [2022]
Merhabalar arkadaşlar. Sistemimizi topladık, monitör almaya karar verdik. Fakat hangi monitörü alma konusunda bir takım soru işaretleriniz mi var? Bu konu bu tür soru işaretlerini ortadan kaldıracak. Öncelikle monitör nedir ve hangi çeşit monitörler var? Monitörler bilgisayarınızdan gelen...forum.pchocasi.com.tr
Pardon oradaki yanlış olmuş cuo nun attığı TN panel sizin attığınız AH IPSDiğer arkadşaın attığı ips mi