Yardım 3000-4500Tl Arası Oyuncu Klavye Önerisi ?

quash

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar selam başlıktada belirttiğim rakamlarda bir oyuncu klavyesi bakıyorum. Wraith w75 ve yunzii b75 pro ile ilgili düşüncelerinizide yazarsanız sevinirim.Manyetik ve mekanik klavye arasındaki farkı tam olarak bilmediğim için nedeniyle önerirseniz sevinirim.İyi forumlar

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Dostlar selam başlıktada belirttiğim rakamlarda bir oyuncu klavyesi bakıyorum. Wraith w75 ve yunzii b75 pro ile ilgili düşüncelerinizide yazarsanız sevinirim.Manyetik ve mekanik klavye arasındaki farkı tam olarak bilmediğim için nedeniyle önerirseniz sevinirim.İyi forumlar
W75 bencede iyi bir seçenek

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
öncelikle şimdiye kadar yapılan klavye önerilerinde bir yanlış görmedim. benim önerilerimden iyi mi kötü mü kıyaslamaya girmedim. herkesin emeğine saygım var son karar senin.

fiyat bu klavye için iyi. son fiyatıda sorup belki indirim alabilirsin. ayrıca beğenmessen iade hakkın var. güvenli alışveriş olmayan ürün önermiyorum.

ben tuf gaming K7 kullanıyorum.

iyi yönleri:

asus armory crate üzerinden firmware güncelleme çıkarıyor. yüklemesi çok kolay. yazılımı fazlasıyla gelişkin. custom ayar yapmak istersen olanaklar çok geniş. su geçirmez. tuşlar asla silinmiyor. ışıklandırma modları çok güzel. kullanımı pratik. mekanik. galiba switchler a4tech tabanlı. tuşlar algılamayı optik şekilde yapıyor. şu ana kadar bastığım bir tuşun algılamaması gibi bir durumla hiç karşılaşmadım. tuşlar kolay sökülüp klavye kolay temizleniyor ve takılıncada basarken yerinden çıkmıyor. klavye ağır ve önemli bölümü metal. switchlerin sesi güzel evde kimseyi rahatsız etmiyor. ben az sesli sürümü tercih etmiştim. genelliklede ülkede o vardı. tuşların yerleri büyük ölçüde standart.

kötü yönleri:

bileklik çok rahat. manyetik şekilde klavyeyle birleşiyor ve kıpırdamıyor oda güzel. ama neyazıkki bir süre sonra soyuluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri