Öneri 3000 ₺ Red Switch Klavye Önerisi? (Mart 2023)

medyamaymunu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Uzun süre dayanacak red switch tkl-full size klavye öneriniz varmı switch markaları tercihen gateron ks9 veya kailh red box ailesinden olmasını istiyorum bilek desteği şart değil örgü kablolu olsun
Aklımda nzxt function serisi var ama bilemedim
Bütçe: ortlama 3 bin tl

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Uzun süre dayanacak red switch tkl-full size klavye öneriniz varmı switch markaları tercihen gateron ks9 veya kailh red box ailesinden olmasını istiyorum bilek desteği şart değil örgü kablolu olsun
fiyatı diğer sitelere göre daha uygun

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...u-optik-switch-oyuncu-si-fiyati,16589236.html

veya

bu https://www.gaming.gen.tr/urun/1805...gb-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.86.5

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Razer Huntsman Mini red switch varsa çok iyi bir tercih olur. Yoksa logitech g915 linear switch bakın red switchle aynı.

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
hocam eğer türkçe tuş zorunlu değilse amazondan epomaker ya da akko marka klavyelerden alabilirsiniz onlar fiyatına göre çok daha kaliteli

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
hocam eğer türkçe tuş zorunlu değilse amazondan epomaker ya da akko marka klavyelerden alabilirsiniz onlar fiyatına göre çok daha kaliteli
Yurtdışını çok sorun ediyo çoğu kişi ondan önermiyorum. Ama güzel tercihler olur

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Yurtdışını çok sorun ediyo çoğu kişi ondan önermiyorum. Ama güzel tercihler olur
amazondaki vergi mevzusu gayet iyi çalışıyor ve yurtdışından alınan klavyeler genel olarak tr de satılan klavyelerden daha kaliteli oluyor örnek olarak şunu atabilirim;

hatta şu an prime a özel indirim de var bence gayet güzel klavye ve malzemesi tr deki klavyelerden çok daha kaliteli

KS

medyamaymunu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
TR 2,034tl GamaKay K87

Elimde ekstra hediye olarak gelmiş 200 tane 110 sarı ve 90 siyah gateron ks9 switch mevcut beğenmezsem değiştiririm nasıl olur ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
TR 2,034tl GamaKay K87

Elimde ekstra hediye olarak gelmiş 200 tane 110 sarı ve 90 siyah gateron ks9 switch mevcut beğenmezsem değiştiririm nasıl olur ?
Güzel. Değiştirebilirsiniz. Swarcow kanalı var gayet bilgili oraya bakabilirsiniz

KS

medyamaymunu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Güncelleme notu: amazon almanya üzerinden iskandinav düzende büyük enter olan nzxt function tkl black aldım gateron red switchleri var swarcowdakilerde güzel al dedi
Sonuç: -2768tl ve güzel bir klavye

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Güncelleme notu: amazon almanya üzerinden iskandinav düzende büyük enter olan nzxt function tkl black aldım gateron red switchleri var swarcowdakilerde güzel al dedi
hayırlı olsun iyi klavye almışsınız :)

allahtan tr versiyonu almadınız tr dekilerin malzeme kalitesi aşırı kötü ama yabancı yerden almamak icin sebep yok gibi zaten tasarımı da baya iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri