Öneri 3000 TL Bandinda Klavye

arda23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
merhaba.
yeni bi klavye almak istiyorum ancak cok kafam karışık.3bin tl bandında sessiz olan bir klavye boyut olarakta %75 veya tkl olabilir.sessiz olmasi önemli benim için.şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Djalo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Güzel ürünler sessiz denebilir seviyede kaliteli uzun yıllar kullanırsın

KS

arda23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Güzel ürünler sessiz denebilir seviyede kaliteli uzun yıllar kullanırsın
hocam ilk klavye içime sindi lakin Türkçe yapiya sahip değil.klavyenin Türkçe olması daha iyi olur.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Elbette Türkçe Q ya alışıksanız kullanım rahatlığı, büyük enter tuşu vb. açısından rahat ettiğinizi seçmek gerekir.
Aksi halde tahmin edebiliyorsunuz keyif kaçırıcı olabilir..
Yalnız bu sefer de marka model çelşililiği azalıyor malesef...

Daha makul fiyatlı şu türler var ama renk olarak göz doldurmuyor. Bunun benzerleri de vardı artık kolay kolay bulunmuyor.

3000 TL üzerinde seyredenlerden Türkçe Q, hotswap: Farkedilir şekilde fiyatlar yükselir. Eli yüzü düzgün kaliteli olup Türkçe Q da eklerseniz.

3800 e çıkmış bu model giriş seviyesi modelidir aslında vergiler, şunlar, bunlar karşınızda bu fiyatlar...

KEYCHRON C3 Pro 8k Qmk Kablolu Özel Süper Kahverengi Switch C3px-h3-tr Wireless Mekanik Klavye Siyah

KEYCHRON C1 Pro 8k Qmk Kablolu Özel Süper Kırmızı Switch C1px-m1-tr Wireless Mekanik Klavye Beyaz
Bu modeli 3200 TL seviyesinde

Bird ebu var ki i 3000 Tl üzeridir
Glorious GMMK2 Fox Lineer Switch RGB Modüler %96 Türkçe Siyah Gaming Mekanik Klavye
%96 olması yanıltır. Öyle çok yer kaplamaz. RED switchtir kendileri. HOT SWAP, yazılıma sahip. Bu kabloludur

KS

arda23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Elbette Türkçe Q ya alışıksanız kullanım rahatlığı, büyük enter tuşu vb. açısından rahat ettiğinizi seçmek gerekir.
Aksi halde tahmin edebiliyorsunuz keyif kaçırıcı olabilir..
Yalnız bu sefer de marka model çelşililiği azalıyor malesef...

Daha makul fiyatlı şu türler var ama renk olarak göz doldurmuyor. Bunun benzerleri de vardı artık kolay kolay bulunmuyor.

3000 TL üzerinde seyredenlerden Türkçe Q, hotswap: Farkedilir şekilde fiyatlar yükselir. Eli yüzü düzgün kaliteli olup Türkçe Q da eklerseniz.

3800 e çıkmış bu model giriş seviyesi modelidir aslında vergiler, şunlar, bunlar karşınızda bu fiyatlar...

KEYCHRON C3 Pro 8k Qmk Kablolu Özel Süper Kahverengi Switch C3px-h3-tr Wireless Mekanik Klavye Siyah

KEYCHRON C1 Pro 8k Qmk Kablolu Özel Süper Kırmızı Switch C1px-m1-tr Wireless Mekanik Klavye Beyaz
Bu modeli 3200 TL seviyesinde

Bird ebu var ki i 3000 Tl üzeridir
Glorious GMMK2 Fox Lineer Switch RGB Modüler %96 Türkçe Siyah Gaming Mekanik Klavye
%96 olması yanıltır. Öyle çok yer kaplamaz. RED switchtir kendileri. HOT SWAP, yazılıma sahip. Bu kabloludur

hocam tavsiyeleriniz için saolun ama fiyatları çok yüksek.aula modeli için ise bi arkadaşımda aynı model vardı kendisi memnun olmadıgını söylemişti zamanında.

Rafık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
KS

arda23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu klavyeye bir bak derim. Sessizlik konusunda iyidir.

hocam mebrane oldugu için bazı yerde önermemişlerdi.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
merhaba.
yeni bi klavye almak istiyorum ancak cok kafam karışık.3bin tl bandında sessiz olan bir klavye boyut olarakta %75 veya tkl olabilir.sessiz olmasi önemli benim için.şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

ÖrümcekAdam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
merhaba.
Akko 5075B Plus Air

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri