3000 TL Civarı Monitör Önerisi (Mart 2023)

rexetce31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba arkadaslar depremde aoc 27 144hz monitörüm yere düsmesi sonucu paneli kirildi çöpe attim. Yeni monitör alacam fakat fiyatlar bir hayli artmis durumda ben aoc 27inc i 2000 e almisitim bana fiyat performans olaram max 3000 bandinda en az 144hz ve üstü 24 inc veüstü monitör tavsiye edebilecek varmi linkteki monitöre bakiyorum ama Va panel alinirmi tavsiye edermisiniz.

laz61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba arkadaslar depremde aoc 27 144hz monitörüm yere düsmesi sonucu paneli kirildi çöpe attim. Yeni monitör alacam fakat fiyatlar bir hayli artmis durumda ben aoc 27inc i 2000 e almisitim bana fiyat performans olaram max 3000 bandinda en az 144hz ve üstü 24 inc veüstü monitör tavsiye edebilecek varmi linkteki monitöre bakiyorum ama Va panel alinirmi tavsiye edermisiniz.

Bu monitörü kesinlikle tavsiye etmiyorum kronik anakart arızası veriyor 3.ayda bir chg70 cfg73 aynı paneli kullanıyorlar. siz bilirsiniz tabi :)

KS

rexetce31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bunu gördüm ama süphelendim farkli sayfalarda fiyati 5 bin kusurden basliyor itopya neden bunu 3600 ye versin kesin piksel arzasi vardir diye dusunuyorum.
diğer sayfaların yüksek fiyat vermesinin sebebi Stok olmaması 2 3 hafta önce bu monitörün stogu hiçbir yerde yoktu ve simdi stogu geldi. kendimde öneririm forumda önerdiğimiz ve alan arkadaslar var kendimde 2. monitör olarak alacam ve arkadasımada aldırdım herhangi bir sorun cıkmadı bu fiyata böyle bir ıps panelli bir sistem bulunamaz

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bunu gördüm ama süphelendim farkli sayfalarda fiyati 5 bin kusurden basliyor itopya neden bunu 3600 ye versin kesin piksel arzasi vardir diye dusunuyorum.
Hocam itopya magazasina gidip test ederek alabilirsiniz. Itopya öyle küçük isletme degil. Calismayan bozuk ürünü satmak icin fiyat dusurmez korkmaniza gerek yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri