3000 TL Nasıl Değerlendirilir

extronex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar cebimde 3000tl para var. para parayı getirir mantığı bunu nasıl daha fazla para yaparım. parayı harcamaktan çekinmem. ama yatırım yap vb kripto demeyin 18 yaş altıyım herhangi basit bişey olabilir örneklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Arkadaşlar cebimde 3000tl para var. para parayı getirir mantığı bunu nasıl daha fazla para yaparım. parayı harcamaktan çekinmem. ama yatırım yap vb kripto demeyin 18 yaş altıyım herhangi basit bişey olabilir örneklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
yaşın küçük olduğu için ucuza parça kovala eğer fiyat güzel ise hemen al sat yap

KS

extronex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
fare,kulaklık yada taşınabilir hdd tarzı şeyler alıp evde laptop varsa yoksa internet kafeye gidip deneyebilirsin
hocam ciddi bu işi düşünüyorum bilgim de var ama satılmasından şüphe ediyorum acaba hızlı satılırmı aldığım ürünler

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
hocam ciddi bu işi düşünüyorum bilgim de var ama satılmasından şüphe ediyorum acaba hızlı satılırmı aldığım ürünler
Dolap,letgo,sahibinden yada facebook gruplarından(ki bence en hızlısı bu olur) satış deneyebilirsin benim arkadaşım letgo üzerinden küçük eşya sata sata araba motor al sata kadar çıkmıştı zamanında ama çok uğraşmıştı öyle bir kaç ayda yaptığı birşey değildi.

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam masaüstü pc ye sahip değilim dolayısıyla aldığım 2. el ürünü 100% düzgün çalıştığını nasıl anlıyıcam
Hocam aklının ucunda bile geçirme
2.el teknolojik ürün almayın aldrtırmayın çünkü 2.el eşyalardan hayır gelmez bitti nokta leptop varsa sistem özelliklerini yaz sana ona göre bir şey söyleyeyim

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam aklının ucunda bile geçirme
2.el teknolojik ürün almayın aldrtırmayın çünkü 2.el eşyalardan hayır gelmez bitti nokta leptop varsa sistem özelliklerini yaz sana ona göre bir şey söyleyeyim
neden? elimde 2.el kurulmuş apu bir sistem var günde 9 saat tıkır tıkır çalışıyor

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam çünkü ben biraz bu virüs işlerine meraklıyım bazı virüsler pc sıfrılanınca bile hafızda kalıyor o yüzden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri