var, 1080pde darboğaz olmaz. Sorun yaşadığınız oyunlar hangileri? Ve 1600x900 çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsunuz oynadığınız oyunu?Ekran kartım 3060 ve darboğaz sorunu yaşıyorum
ryzen 5 5600 işlemci var monitör 1600x900 monitorden kaynaklı olma ihtimali varmı?
Yeni başladım mafia 2 definitive editionvar, 1080pde darboğaz olmaz. Sorun yaşadığınız oyunlar hangileri? Ve 1600x900 çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsunuz oynadığınız oyunu?
59 HZ bu aradavar, 1080pde darboğaz olmaz. Sorun yaşadığınız oyunlar hangileri? Ve 1600x900 çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsunuz oynadığınız oyunu?
dediğim gibi 1080p monitör lazım ve darboğaz olduğuna nereden kapıldınız.Yeni başladım mafia 2 definitive edition
59 HZ bu arada
MSİ Afterburner programı ile performanslarına baktım GPU %40,45 arasıdediğim gibi 1080p monitör lazım ve darboğaz olduğuna nereden kapıldınız.
1080 ultrada 110-120fps alınıyor o sistemle, sizdeki fps durumu ne ?MSİ Afterburner programı ile performanslarına baktım GPU %40,45 arası
60 sabit1080 ultrada 120-130fps alınıyor o sistemle, sizdeki fps durumu ne ?
vsync ayarını kapattınız mı ve oyundan kapatsanız bile hala 60'sa nvidia denetim masasından da kapatmanız gerekiyor fps sabitlendiği içinde düşük gpu kullanımı olması gayet normal60 sabit
monitörünüz 60hz ise 60fps üstüne de çok gerek yok gibi. Ama lakin bazı oyunlarda bu vsync oyun içi lag yaratıyor kapatmak şart.vsync ayarını kapattınız mı ve oyundan kapatsanız bile hala 60'sa nvidia denetim masasından da kapatmanız gerekiyor fps sabitlendiği içinde düşük gpu kullanımı olması gayet normal
Nvidia denetim masasında vsync kapalıvsync ayarını kapattınız mı ve oyundan kapatsanız bile hala 60'sa nvidia denetim masasından da kapatmanız gerekiyor fps sabitlendiği içinde düşük gpu kullanımı olması gayet normal
monitörünüz 60hz ise 60fps üstüne de çok gerek yok gibi. Ama lakin bazı oyunlarda bu vsync oyun içi lag yaratıyor kapatmak şart.
o zaman oyunun 60fps lock sorunu vardır, internette rehberleri mevcutmuş bakıp yapabilirsiniz.Nvidia denetim masasında vsync kapalı
Ben oyunda vsync kapattım gpu kullanımı %30 düştü vsync tekrardan açtım kullanım %40, 45 yükseldi anlamadım dao zaman oyunun 60fps lock sorunu vardır, internette rehberleri mevcutmuş bakıp yapabilirsiniz.
Sorun 30 fps lock muş hallettim lakin ekranım karıncalanıyor 59 HZ olduğundan dolayımıo zaman oyunun 60fps lock sorunu vardır, internette rehberleri mevcutmuş bakıp yapabilirsiniz.
orasını bilmiyorum hocam.Sorun 30 fps lock muş hallettim lakin ekranım karıncalanıyor 59 HZ olduğundan dolayımı