3060 Ti̇ Aldim Eski̇ Ekran Kartim (1650) İle Ayni Fos Değerleri̇ Veri̇yor?

atakansezo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MERHABALAR 3 GÜN ÖNCE 3060 Tİ ALDIM VATANDAN DAHA FPS ARTIŞI OLSUN DİYE AMA Bİ ARTIŞ OLMADI YİNE VALORANTTA 200-230 ARASI ALIYORUM

BUNUN SORUNU NEDİR İLK EVE GELDİĞİMDE AÇTIĞIMDA FİFA 23 TE YÜKSEK AYARLARDA 160-170 ARASI VERİYORDU SONRA EKRAN KARTI GÜNCELLEMESİ YAPTIM DRİVER HERŞEY DEĞİŞTİ

VALORANTTA AYNI ŞEKİL 300 LERDE OYNUYORDUM DÜŞTÜ BİRDEN DAHADA O SEVİYELERE ÇIKMADI FİKİR BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM

SİSTEMİM
3060 Tİ
İ511400F
16GB RAM
500 GB EK SSD
165HZ 2560X1440 P çözünürlük monitör

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Düşükte oynuyorum genelde Neden böyle oldu anlamadım ilk açtığımda değiştirdiğim zaman yüksek veriyordu
Hocam driver yükledikten sonra ekran kartı ayarların değişiyor. Nvidia denetim masasından ayarlarını bir kontrol et. Ayrıca valorant cs gibi oyunlar daha çok işlemciye yük bindidir. Tabi ki ekran kartının değişimiyle beraber fps farkı olacaktır fakat, hikayeli oyunlarda bu farkı daha rahat görebilirsin.

yunus emre kasap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
MERHABALAR 3 GÜN ÖNCE 3060 Tİ ALDIM VATANDAN DAHA FPS ARTIŞI OLSUN DİYE AMA Bİ ARTIŞ OLMADI YİNE VALORANTTA 200-230 ARASI ALIYORUM

BUNUN SORUNU NEDİR İLK EVE GELDİĞİMDE AÇTIĞIMDA FİFA 23 TE YÜKSEK AYARLARDA 160-170 ARASI VERİYORDU SONRA EKRAN KARTI GÜNCELLEMESİ YAPTIM DRİVER HERŞEY DEĞİŞTİ

VALORANTTA AYNI ŞEKİL 300 LERDE OYNUYORDUM DÜŞTÜ BİRDEN DAHADA O SEVİYELERE ÇIKMADI FİKİR BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM

SİSTEMİM
3060 Tİ
İ511400F
16GB RAM
500 GB EK SSD
İşlemciyi yükseltin ryzen 7 5800x alın

KS

atakansezo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam driver yükledikten sonra ekran kartı ayarların değişiyor. Nvidia denetim masasından ayarlarını bir kontrol et. Ayrıca valorant cs gibi oyunlar daha çok işlemciye yük bindidir. Tabi ki ekran kartının değişimiyle beraber fps farkı olacaktır fakat, hikayeli oyunlarda bu farkı daha rahat görebilirsin.
Warzone oyunlarında kaç fps alırım ben fps oyunları severim daha çok işlemcimi değişmem gerek bide
Ve denetim masasından hangi ayarı yapmalıyım

İşlemciyi yükseltin ryzen 7 5800x alın
Bide onamı para vericem onla beraber ana kartta değişir yeni sistem kurmuş gibi olurum bu işlemci kötümü fps artmazmı

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Warzone oyunlarında kaç fps alırım ben fps oyunları severim daha çok işlemcimi değişmem gerek bide

Bide onamı para vericem onla beraber ana kartta değişir yeni sistem kurmuş gibi olurum bu işlemci kötümü fps artmazmı
Hocam hayır işlemcin kötü değil. Demek istediğim şey şu. Valorant işlemciye yük bindiren bir oyun. İşlemcin de zaten aynı sadece ekran kartı değişimi yapmışsın. Tabiki biraz fps farkı olması gerekiyor fakat, hikayeli oyunlarda bu farkı çok daha fazla fark edeceksin. İnternetten nvidia denetim masası ayarları yazıp bakarsan bulabilirsin. Ayrıca bilgisayarını yüksek performans moduna almadıysan onu da yapmanı tavsiye ederim. Bios ayarlarından da xmp açarsan yararına olacaktır.

KS

atakansezo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam hayır işlemcin kötü değil. Demek istediğim şey şu. Valorant işlemciye yük bindiren bir oyun. İşlemcin de zaten aynı sadece ekran kartı değişimi yapmışsın. Tabiki biraz fps farkı olması gerekiyor fakat, hikayeli oyunlarda bu farkı çok daha fazla fark edeceksin. İnternetten nvidia denetim masası ayarları yazıp bakarsan bulabilirsin. Ayrıca bilgisayarını yüksek performans moduna almadıysan onu da yapmanı tavsiye ederim. Bios ayarlarından da xmp açarsan yararına olacaktır.
Teşekürler ama ekran kartını büyük bi hevesle aldım fps artsın diye heves kursakta kalınca maalesef üzülüyor insan

yunus emre kasap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

İ5 11400f 3060 ti için biraz düşük kalıyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

SİSTEMİM
3060 Tİ
İ511400F
16GB RAM
500 GB EK SSD
Valorantta fps artmaz valorant işlemci oyunu

Hangi işlemci 300 fps verir
R5 5600

KS

atakansezo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilmem ama normal fps aliyorsun
Valorant ölüm animasyonu filan tur bittiğinde 180 lere iniyor tekrar 200 lere çıkıyor sonra normalmi
Ve 3060 ti ileriye dönük iyimi satayımmı yoksa iyi bir işlemci aldığımda iş görürmü teşekülrwe

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri