Merhabalar kendim toplamıyorum hazır sistem üzerinden topluyorum da yükseltmeler ile öyle yaptım cs ve valo da 13400f çok daha fazla fps vereceği için seçmiştim bana önerebileceğiniz 12400f 3060tili bir hazır sistem var mı acaba güvenilir parçaları olanKendiniz topladıysanız neden 3060Tİ ve 12400F yapmıyorsunuz ? 13400F İle 12400F arasında fiyatı kadar performans farkı yok.
Bütçeniz nedir ?Merhabalar kendim toplamıyorum hazır sistem üzerinden topluyorum da yükseltmeler ile öyle yaptım cs ve valo da 13400f çok daha fazla fps vereceği için seçmiştim bana önerebileceğiniz 12400f 3060tili bir hazır sistem var mı acaba güvenilir parçaları olan
https://www.tebilon.com/intel-12400f-zotac-rtx-3070-twin-edge-msi-h610m-g-xpg-16gb-kioxia-1tb/ bu sistem sizce alınır mu psu olarak iyimidir
19 19.5kBütçeniz nedir ?
Alabiliyorsanız kendi paylaştığınız sistemi almaya çalışın. Güzel sistemdir.19 19.5k
Alabiliyorsanız kendi paylaştığınız sistemi almaya çalışın. Güzel sistemdir.
Kasa konusun da takılmıştım ama her hangi bir sorun yaratmaz diyorsanız alacağımAlabiliyorsanız kendi paylaştığınız sistemi almaya çalışın. Güzel sistemdir.
Güzel kasadır. Sorun olmaz. Forumda çok önerdik.Kasa konusun da takılmıştım ama her hangi bir sorun yaratmaz diyorsanız alacağım
Tamamdır teşekkür ederim alıyorum çok saolunGüzel kasadır. Sorun olmaz. Forumda çok önerdik.