Alınır ve yeterli, fsp psu iyi ama psu nun linkini alabilirmiyim?
Ozmn bu iyi bu fiyat civarlarında daha iyi dediginiz önerdiğiniz psu var mı?Alınır ve yeterli, fsp psu iyi ama psu nun linkini alabilirmiyim?
1000-2000 arasiKorumaları eksik bir ürün, tavsiye etmem. Bütçeyi biraz artırabilirseniz belirtin, ona göre öneri yapalım.
High power in kötü olduğunu okumuştum bir yerde
Önerilen psu gayet iyi, marka zaten güzel. Korumalarıda standartın üstünde.High power in kötü olduğunu okumuştum bir yerde
Sorun yok tercih edebilirsin.High power in kötü olduğunu okumuştum bir yerde
Anladim hocam sagolun.Bir şey daha sormak istiyorum ama yeni konu acmalimiyim bunun için yoksa burdan sorayim mi?Sorun yok tercih edebilirsin.
Alternatif öneri : https://www.hepsiburada.com/sharkoo...-80-gold-moduler-guc-kaynagi-p-HBCV000003DBC2
Islemci hakkında soru sorucamAnladim hocam sagolun.Bir şey daha sormak istiyorum ama yeni konu acmalimiyim bunun için yoksa burdan sorayim mi?
Sorun hocam buradan.Anladim hocam sagolun.Bir şey daha sormak istiyorum ama yeni konu acmalimiyim bunun için yoksa burdan sorayim mi?
Islemci hakkında soru sorucam
Ben 2 işlemci arasında kaldim i5 12400f mi almalıyım yoks r5 5600x mi?Sorun hocam buradan.
Oynayacağım oyunlar işlemciye ekran kartında daha çok yük bindiren oyunlar bunun için hangi işlemci daha iyi olur hangisi bana daha fazla fps verir?Sorun hocam buradan.
İkiside denk işlemciler ne eksik ne fazla. 3070 ile darboğaz olmaz, fiyatlarıda h610m-b550 ile ayni fiyata gelir max 200₺ oynar belki. Amd isterseniz 5600x, intel isterseniz 12400f.Ben 2 işlemci arasında kaldim i5 12400f mi almalıyım yoks r5 5600x mi?
Oynayacağım oyunlar işlemciye ekran kartında daha çok yük bindiren oyunlar bunun için hangi işlemci daha iyi olur hangisi bana daha fazla fps verir?
Eğer 12400f alirsam onun icin soğutucu alacağım ekstradan5600x için ekstra soğutmaya ihtiyacın var. 12400F stok ile idare edebilir gibi duruyor. Performansları benzer işlemciler. Soğutucu alınabiliyorsa 5600x yoksa 12400f.
1080p de kullanacağım oyuzden hangisinin performansı 1080p de daha iyi olur diye sormak istedimİkiside denk işlemciler ne eksik ne fazla. 3070 ile darboğaz olmaz, fiyatlarıda h610m-b550 ile ayni fiyata gelir max 200₺ oynar belki. Amd isterseniz 5600x, intel isterseniz 12400f.
Hocam ben oc yapamam riskede girmek istemiyorum 2 işlemci arasında oc siz hali arasından 12400f almalıyım demi?5600x alırdım. Soğutma kaliteliyse ufak hız aşırtmalar denerdim.