3070 al rahat edersen diğer kartlar 2.elden alınmamalı benceArkadaşlar 3070 ve 6700xt arasında kaldım,ayriyetten miningli 6800 buldum.
Anakart a320mh
İşlemcim 5600
Bütçem 9-9.5k
Vram olayı hakkında çok fazla şikayet duydum benim de kafamı bu karıştırdı.3070 al rahat edersen diğer kartlar 2.elden alınmamalı bence
Ekleme şansım sıfır ne yazık ki2 3 bin lira eklemeye çalışıp 6800xt almaya çalış ikisi rakip bile olamazlar.şuan 6700xtden 6800xtye geçmeyi planlıyorum
Hocam AMD ekran kartı kullanan bazı kişiler driver sorunundan oldukça şikayetçiler. Bu ne gibi durumlarda oluyor fazla bilgim yok ama NVİDİA dan şaşmamak daha makul geliyor.2 3 bin lira eklemeye çalışıp 6800xt almaya çalış ikisi rakip bile olamazlar.şuan 6700xtden 6800xtye geçmeyi planlıyorum
Hocam peki bu sabitleme vidası ve demirleri içinden mi çıkıyor kartın yoksa o şeyler kasadan mi çıkıyorHocam AMD ekran kartı kullanan bazı kişiler driver sorunundan oldukça şikayetçiler. Bu ne gibi durumlarda oluyor fazla bilgim yok ama NVİDİA dan şaşmamak daha makul geliyor.
Benim aldığım sistemde kasada vidalar vardı ekran kartını o vidalara taktım.Hocam peki bu sabitleme vidası ve demirleri içinden mi çıkıyor kartın yoksa o şeyler kasadan mi çıkıyor
doğrudur bazen hata çıkarıyor ama biraz kullandıktan sonra çözümlerini anlayınca hem daha az karşılaşıyorsunnuz(neredeyse hiçe yakın)hem de uğraştırmıyor.Yine de kullanıcının tercihine bağlı.Amd almayacaksam 70ti altına bakmazdım 2.el bütçe varsaHocam AMD ekran kartı kullanan bazı kişiler driver sorunundan oldukça şikayetçiler. Bu ne gibi durumlarda oluyor fazla bilgim yok ama NVİDİA dan şaşmamak daha makul geliyor.
6700xt garantisiz diyorlar satıcıya sorduğumda hepsi ama yakınımda aynı paraya 6 ay garantisi kalmış 3070 vardoğrudur bazen hata çıkarıyor ama biraz kullandıktan sonra çözümlerini anlayınca hem daha az karşılaşıyorsunnuz(neredeyse hiçe yakın)hem de uğraştırmıyor.Yine de kullanıcının tercihine bağlı.Amd almayacaksam 70ti altına bakmazdım 2.el bütçe varsa
Performanslarında çok büyük bi fark olacağını sanmıyorum. Ama garanti duruyorsa 3070 daha öncelikli olabilir.6700xt garantisiz diyorlar satıcıya sorduğumda hepsi ama yakınımda aynı paraya 6 ay garantisi kalmış 3070 var
8k 6700xt 9k 3070
aynen öyle.6700xt 3070ten iyi ama ti kadar değil ikisinin arasındaPerformanslarında çok büyük bi fark olacağını sanmıyorum. Ama garanti duruyorsa 3070 daha öncelikli olabilir.
10kya yine de onerebileceginiz ekran kartı varsa listeme dahil edebilirim.aynen öyle.6700xt 3070ten iyi ama ti kadar değil ikisinin arasında
Performanslarında çok büyük bi fark olacağını sanmıyorum. Ama garanti duruyorsa 3070 daha öncelikli olabilir.
intelin yeni ekran kartları olabilir10kya yine de onerebileceginiz ekran kartı varsa listeme dahil edebilirim.
Ne yazık ki resive bar özelliğim yok,6750xt olabilir miintelin yeni ekran kartları olabilir
12-13 bandında ikinci el Rtx4060 da bulunuyor. Kas gücü daha az olsada dlls teknolojisi 3070den daha iyi. Bunuda tercihler arasına yazabilirsiniz.intelin yeni ekran kartları olabilir
Hocam 10kyi geçemem12-13 bandında ikinci el Rtx4060 da bulunuyor. Kas gücü daha az olsada dlls teknolojisi 3070den daha iyi. Bunuda tercihler arasına yazabilirsiniz.
Hocam maximum bütçe 10k ise 3070 en iyi seçenek. Tabi temiz ve yıpratılmamışsa.Hocam 10kyi geçemem
Aldıktan sonra hayırlısı neyse o olsun hocamHocam maximum bütçe 10k ise 3070 en iyi seçenek. Tabi temiz ve yıpratılmamışsa.