Fiyat biraz uygun gibi geldi ama hocam. Dikkatli olun diyeyim.Aldıktan sonra hayırlısı neyse o olsun hocam
Garantisi olması güven veriyor biraz, funmarktta normal geldiFiyat biraz uygun gibi geldi ama hocam. Dikkatli olun diyeyim.
Herşeyim tam anakart dışında o eski biraz,keşke o bütçeye çıkabilsem ama çıkamamHocam bu sisteme bir de 8 gb ram ŞART! Bir de iyi bir araştırma ve sağlam pazarlıkla ikinci el 6800 XT veya 3070 TI alınabilir.
Hocam daha yeni 9kya 4 yıl global 2 yıl tr garantisi olan 2022 Aralık ayında alınmış 6750xt buldum ama global ve tr garantisi olayını anlamadımFiyat biraz uygun gibi geldi ama hocam. Dikkatli olun diyeyim.
Bende tam anlamadım hocam ama 6750xt kullanan hiç görmedim. Nasıldır sorunu varmıdır bilemiyorum.Hocam daha yeni 9kya 4 yıl global 2 yıl tr garantisi olan 2022 Aralık ayında alınmış 6750xt buldum ama global ve tr garantisi olayını anlamadım
İkinci eli çok nadir evetBende tam anlamadım hocam ama 6750xt kullanan hiç görmedim. Nasıldır sorunu varmıdır bilemiyorum.
Bir kaç yerden baktım da sanırsam yurtdışı garantisi TR de kullanılamıyor.İkinci eli çok nadir evet
Çok teşekkür ederim o zmn 3070 dışında ihtimal kalmadı.Bir kaç yerden baktım da sanırsam yurtdışı garantisi TR de kullanılamıyor.
Herkese göre değişebilir belki de belli oranlar dahil edildiğinde 4060ti için bunu söylebilirsiniz fakat 3070 yerine 4060 yönlendirmesi yapmak yanlış diye düşünüyorum.12-13 bandında ikinci el Rtx4060 da bulunuyor. Kas gücü daha az olsada dlls teknolojisi 3070den daha iyi. Bunuda tercihler arasına yazabilirsiniz.
monitör 2k değilse vram konusunda sorun yaşamzsınVram olayı hakkında çok fazla şikayet duydum benim de kafamı bu karıştırdı.
Yok 1080p monitörHerkese göre değişebilir belki de belli oranlar dahil edildiğinde 4060ti için bunu söylebilirsiniz fakat 3070 yerine 4060 yönlendirmesi yapmak yanlış diye düşünüyorum.
monitör 2k değilse vram konusunda sorun yaşamzsın
RX 6800 8.5kya alicam,kasada 330m ekran kartı alanı yazıyor 3 fanli ekran kartı sığar mı acabaBir kaç yerden baktım da sanırsam yurtdışı garantisi TR de kullanılamıyor.
Kasa nın fotoğrafinı atma şansınız varmı?RX 6800 8.5kya alicam,kasada 330m ekran kartı alanı yazıyor 3 fanli ekran kartı sığar mı acaba
Kasanın ismini biliyorum,evde değilim şimdi,-neo 2002-kasanın ismi ve modeliKasa nın fotoğrafinı atma şansınız varmı?
İnternette bulamadım ama galiba eski bir kasa. Şuanki ekran kartınız ne ve kasanın içinde ne kadarlık yer kaplıyor ordan tahmin yoluyla anlayabilirsiniz.Kasanın ismini biliyorum,evde değilim şimdi,-neo 2002-kasanın ismi ve modeli
İnternette bulamadım ama galiba eski bir kasa. Şuanki ekran kartınız ne ve kasanın içinde ne kadarlık yer kaplıyor ordan tahmin yoluyla anlayabilirsiniz
Galiba sığar ama sığarsada çok fazla yer kaplıyacağından fanlara çok yakın olacaktır belki temas bile edebilir![]()
O zmn almamalı miyim?Galiba sığar ama sığarsada çok fazla yer kaplıyacağından fanlara çok yakın olacaktır belki temas bile edebilir
Bilemedim hocam iyice ölçüp sığıyormu bakmak lazımO zmn almamalı miyim?
Eve gidince cetvel ile ölçeceğim o zmnBilemedim hocam iyice ölçüp sığıyormu bakmak lazım
Metre ile ölçtüm.Bilemedim hocam iyice ölçüp sığıyormu bakmak lazım
Alacağım ekran kartı boyutları da şu şekildeMetre ile ölçtüm.