3070 RTX 2 Saat Sonra Performans Düşüşü

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selam
3 yıllık bir 3070 rtx ekran kartım var bilgisayarımda Cyberpunkı oynuyorum su an. Yüksek ayarlarda 90 fps civarı alıyorum. Ama 2 saat falan oynadıktan sonra ısınıyor sanırım ve 40 fps lere falan düşüyor. Bu normal gelmedi bana cyberpunkı kaldırabilecek düzeyde bir ekran kartı diye düşünüyorum bakınca. Nedeni hakkında fikriniz var mıdır ne yapılabilir?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar selam
3 yıllık bir 3070 rtx ekran kartım var bilgisayarımda Cyberpunkı oynuyorum su an. Yüksek ayarlarda 90 fps civarı alıyorum. Ama 2 saat falan oynadıktan sonra ısınıyor sanırım ve 40 fps lere falan düşüyor. Bu normal gelmedi bana cyberpunkı kaldırabilecek düzeyde bir ekran kartı diye düşünüyorum bakınca. Nedeni hakkında fikriniz var mıdır ne yapılabilir?
furmark testi yapıp sıcaklık değerlerinebakabilir misiniz hocam. eğer cok ısınıyorsa mhz düşürüyor ondan kaynıklı olabilir.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Marka ve modelde yazar mısın onlar fark edecek çünkü

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
şimdi bi 20 dakika kadar yaptım 72 dereceyi görüyor en fazla.
Sıcaklığı normal denilebilir performans kaybı sıcaklıktan değildir. Başka oyunlarda aynı şeyi yapıyor mu yoksa sadece cyber da mı böyle. Çünkü cyber bozuk oyun yapabilir böyle şeyler. Warzone pubg GTA rdr2 gibi oyunlarda da aynı şey oluyor mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri