3070 Ti lı yada 3080 tercih edicem - yardım.

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
rog strix 3070 ti gaminggende olan dimi hocam
evet hocam ya o sistemi tercih edicem yada zotac 3080 li olanı fakat kaçırdığım ekstra bir nokta var sanırım, vatanda güç kaynağını göremiyorum.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
evet hocam ya o sistemi tercih edicem yada zotac 3080 li olanı fakat kaçırdığım ekstra bir nokta var sanırım, vatanda güç kaynağını göremiyorum.
gaminggendeki o sistem 2 gün önce 24.200 dü şuan zam gelmiş bende almayı düşünüyordum onu + psu olarak gaminggendeki çok daha iyi 750 w asus psu bence zotac 3080 yerine rog 3070 ti alın hocam.

ve zotac evga pyn gibi markaları önermem ben açıkçası onun yerine asus veya msi çok daha güvenilir ve kaliteli bence.

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Evet hocam zam gelince bende farklı seçeneklere bakmaya başladım tekrar fakat 2k yerine 4k da oynamak istediğimde 3080 i daha yararlı olduğunu düşünüyorum pek fazla psu bilgim yok, detaylı açıklarsan cok sevinirim brom ps kullanıcısıydım yıllardır :)

Zotac ilk kez duyduğum bir marka zaten fakat dezavantajlarını merak ediyorum tercih edilmemesinin sorunu nedir

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Evet hocam zam gelince bende farklı seçeneklere bakmaya başladım tekrar fakat 2k yerine 4k da oynamak istediğimde 3080 i daha yararlı olduğunu düşünüyorum pek fazla psu bilgim yok, detaylı açıklarsan cok sevinirim brom ps kullanıcısıydım yıllardır :)

Zotac ilk kez duyduğum bir marka zaten fakat dezavantajlarını merak ediyorum tercih edilmemesinin sorunu nedir
3080 evet tabiki daha iyi performansı var fakat sistemde psu bile belirtilmemiş , ayrıca zotac gibi markalar daha az tercih ediliyor ve bilindik markalara göre performans ve soğutma farkı var , birde bazı markalarda örneğin kendim gigabyte ekran kartı kullanıyorum ve 3-4 saat sonra oyunlarda vs performans baya düşüyor lolde 1. saatlerde 150 fps alırken 4. saatte 80 fps alıyorum bence asus veya msi dışında ekran kartlı sistem almayın hocam.

https://www.vatanbilgisayar.com/int...asus-prime-b660m-k-wd-500gb-ssd-16gb-ram.html
Bilgili arkadaşlarım şu sistemi yorumlayabilir mi ? Rog strix 3070 Ti yerine Zotac 3080 mi almalıyım sizce ? Zotac markasını ilk kez duydum emin olamıyorum.
ve bütçeniz ne kadardı ?

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
sistemde psu kasayla beraber belirtilmiş sanırım VTE X2 750W 80 PLUS olması gerekiyor. Gigabyte ı da cok sevdiğimi söylemem üstne performans düşüşü yaşamak en son isteyeceğim şey dostum. 28-30 bin e kadar çıkabilirim bütçede.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
sistemde psu kasayla beraber belirtilmiş sanırım VTE X2 750W 80 PLUS olması gerekiyor. Gigabyte ı da cok sevdiğimi söylemem üstne performans düşüşü yaşamak en son isteyeceğim şey dostum. 28-30 bin e kadar çıkabilirim bütçede.
evet hocam kasayla berabermiş dikkat etmedim çok şimdi gördüm , vte cougar kullananlar sorun yaşamadıklarını söylemişler farklı forumlarda fakat emin değilim tekrar konu açın isterseniz etiket atarak.

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bende fark etmemiştim hocam başta :D Psu araştırmasını yaparım ayrıca fakat hala 3080 mi 3070 ti mi almam gerektiğinden emin değilim. Zotac kullanan birileri olsa süper olucak fikir edinmem için cunku Zotac la ilgili incelemelerde nette cok kısıtlı.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
gaminggendeki o sistem 2 gün önce 24.200 dü şuan zam gelmiş bende almayı düşünüyordum onu + psu olarak gaminggendeki çok daha iyi 750 w asus psu bence zotac 3080 yerine rog 3070 ti alın hocam.

ve zotac evga pyn gibi markaları önermem ben açıkçası onun yerine asus veya msi çok daha güvenilir ve kaliteli bence.
Asus + MSİ ve Evga mı karşılaştırıyoruz ? Ve Evgaya kötü diyoruz ? 1 haftadır mı bilgisayar araştırıyorsunuz? Evgaya kötü demişsiniz :D

Arkadaşın sistemi problemli heralde. Karta taş taşıtıyorlar git gide yoruluyor FPS kesiyor :D neyse konuya dönelim.
Performans farkını markaya değişmek istiyorsanız Rog alabilirsiniz. Zotac kalitesiz bir firma değil, uygun fiyatlı ürün üretebilmek için ufak tefek kesintiler illaki oluyor. Benzer GPU barındıran diğer marka ürünler +2,3k fiyat farkıyla satılıyor. Vatandaki kasa güzel mesh bir ürün. Psusuna da ideal(5 adet standart koruması bulunuyor) denebilir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri