Kartı 1 aydır desteksiz kullanıyorum eğilmesinden korkuyorum ucuza bi aparat yok mu
hocam pet şişe baya komik olmuşAradaki boşluğa uygun olan herhangi bir şey koyabilirsin. Yeter ki fanlara temas etmesin.
Ekli dosyayı görüntüle 10589Ekli dosyayı görüntüle 10590
Ekli dosyayı görüntüle 10591Ekli dosyayı görüntüle 10592
Ya da internette 30~50 TL fiyatlarla 3D Baskılar oluyor, onlara bakabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 10588Ekli dosyayı görüntüle 10594Ekli dosyayı görüntüle 10595
BU LİNKE GİR GRUBDA AHMET Kaya diye biti var o uyguna yapıyor diye biliyorumKartı 1 aydır desteksiz kullanıyorum eğilmesinden korkuyorum ucuza bi aparat yok mu
40-50 TL lik uygun bir aparat işinizi görecektir çok fazla para vermenize gerek olmadığını düşünüyorum.amazonda 140 tlye bi aparat var onu mu alsam yoksa 50 tlye n11den 3d yazıcıyla yapılmış olanı mı alsam karar veremedim.
Hocam 3D baskı yapan yeri bulursan yazar mısın bana daBen aliexpressten almıştım 140 tl gibi bir maliyeti olmuştu. 3d baskılar için o fiyatlara nerede yapıyorlar. Hemen alayım çok güzeller. @White Ravens
Ben aliexpressten almıştım 140 tl gibi bir maliyeti olmuştu. 3d baskılar için o fiyatlara nerede yapıyorlar. Hemen alayım çok güzeller. @White Ravens
amazonda 140 tlye bi aparat var onu mu alsam yoksa 50 tlye n11den 3d yazıcıyla yapılmış olanı mı alsam karar veremedim.
Kartı 1 aydır desteksiz kullanıyorum eğilmesinden korkuyorum ucuza bi aparat yok mu
Bende şöyle ekran kartının altında yatay halde gördüğün gibi gaming.gen.tr'nin hazır sistem alırken hediye ettiği demir kol var. kasanın arkasına vidalanıyor. Hem çok fazla kötü görünmüyor hem de çok sağlam tutuyor..
Onu öyle sıktım ki. Yani ekran kartı kendi imkanlarıyla vidaları sökemediği sürece yerinden oynamaz. Arka kısımda alt alta 3 vida tutuyor ve bir tanesi ekran kartının da tırnağı üzerine binim ekstra destek veriyor. Tek sıkıntısı içeri doğru çok fazla itmemek. Bi'keresinde farkında olmadan temizlik sonrası içeri doğru kaydırmışım. Ekran kartının orta fanına değmiş, ben de bu ırıltı nereden geliyor dedim. Allahtan tam durdurmamıştı fanı. Bazen zarar görüyor fanlar bu nedenle.Bazen bu tarz aparatlarda da zaman içerisinde sarkma olabiliyor.