3070ti için 2k monitör öneri

Essenque

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus

Gigabyte

bu 2 monitör arasında kaldım kullananlar varsa hangisini önerir acaba itopya nın mağazasında olmaması teşhir ürün mü acaba diye düşündürdü sadece ve monitörde ölü piksel çıktığında gaminggen mi itopya mı daha çok yardımcı oluyor … başka önerileriniz varsa da atabilirsiniz

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Asus

Gigabyte

bu 2 monitör arasında kaldım kullananlar varsa hangisini önerir acaba itopya nın mağazasında olmaması teşhir ürün mü acaba diye düşündürdü sadece ve monitörde ölü piksel çıktığında gaminggen mi itopya mı daha çok yardımcı oluyor … başka önerileriniz varsa da atabilirsiniz
Hocam herhalde mağazadan gidip alacaksınız Gigabyte olan ürün için orada testlerini yaptırıp alabilirsiniz.Ben Gigabyte seçerdim açıkçası Asus'dan daha çok güveniyorum.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
ölü piksel çıkarsa hiç aldığınız yer ile uğraşmayın direkt yetkili servise gidin çünkü itopya veya sinerjiye de gitseniz onlar da aynı şeyi yapacak süreç uzayacak iki monitör arasında 1000 TL gibi bir fiyat farkı var gigabyte da kontrastın çok iyi olmadığına ve birkaç ayar yapmak gerektiğinden bahsedilmiş yorumlarda hazır almışken ve uzun dönem kullanacağınızı varsayarak sizin yerinizde olsam 1000 TL fazladan verip asus alırdım

KS

Essenque

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet mağazadan teslim almayı düşünüyorum ama itopya nın sitesinde mağazalarında stok yok eğer direk mağaza gidersek yardımcı oluyorlar mı ya da oraya getiriyorlar mı testler yapılmadan almak istemiyorum çünkü sonrasında garanti aşaması çok sıkıntılı oluyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Evet mağazadan teslim almayı düşünüyorum ama itopya nın sitesinde mağazalarında stok yok eğer direk mağaza gidersek yardımcı oluyorlar mı ya da oraya getiriyorlar mı testler yapılmadan almak istemiyorum çünkü sonrasında garanti aşaması çok sıkıntılı oluyor
Hocam size yakın olan mağazayı arayın stok durumunu öğrenin internette sadece Outlet gözüküyor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam herhalde mağazadan gidip alacaksınız Gigabyte olan ürün için orada testlerini yaptırıp alabilirsiniz.Ben Gigabyte seçerdim açıkçası Asus'dan daha çok güveniyorum.
Asusun Va panelleri problemliydi. İpslerden yana sorun yok. Önerilerim sonucu olumsuz yorum almadım. Gigabyte da aynı şekilde. Asus daha iyi bir ürün

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri