3070Ti için en iyi driver sürümü?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Nasıl oldu bilmiyorum ama şuan nvidia sitesinde en son sürüm Versiyon: 472.12 - WHQL

diye geçiyor.

Ancak bende 512.15 sürümü yüklü. Bu birinci merak ettiğim.

Ayrıca bi aralar otomatik güncellenmişti ve bi anda dehşet bi fps artışı oldu valorantta 260 falan alırken bi anda 450lere çıktı fps. Ağır oyunlarda da +60 fps fark etti.

Şimdi sorun şu ben sitesinden indirirsem 472.12 ye düşecek sürüm bendeki daha yüksek kafam karıştı.

Bilgisayar konusunda sık yaşadığım bi sorun bi driveri güncellediğim an pc bozuluyor yada fps düşüyor o yüzden güncellemelerden hep kaçarım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Nasıl oldu bilmiyorum ama şuan nvidia sitesinde en son sürüm Versiyon: 472.12 - WHQL

diye geçiyor.

Ayrıca bi aralar otomatik güncellenmişti ve bi anda dehşet bi fps artışı oldu valorantta 260 falan alırken bi anda 450lere çıktı fps. Ağır oyunlarda da +60 fps fark etti.

Şimdi sorun şu ben sitesinden indirirsem 472.12 ye düşecek sürüm bendeki daha yüksek kafam karıştı.

Bilgisayar konusunda sık yaşadığım bi sorun bi driveri güncellediğim an pc bozuluyor yada fps düşüyor o yüzden güncellemelerden hep kaçarım.
Sizde kurulan daha WHQL sürüm olmadığı için site de en son WHQL sürüm olabilir ama driver kısmından değil aşağıdaki linkden indirmeniz gerekmekte driverı

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Sorun yoksa devam edilebilir. Sorun çıkarsa whql versiyonuna geçersiniz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483

diye geçiyor.

Bende son sürüm 528.02 görünüyor tekrar bakarmısın

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bende son sürüm 528.02 görünüyor tekrar bakarmısın
şuan bendede öyle.

528.02 - Çıkış Tarihi: 2023 Ocak 5 WHQL

bunu mu indireyim peki?

Ekran Alıntısı.PNG

bu ikisi en güncel olanmışta hangisini indireceğim anlamadım.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
ayrıca kurulum ekranında physx i hep özel kurulumda kaldırıyordum kurulması gerekiyormu sizce?

@Çağdaş Işık Hocam?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
hocam geforce experience pcyi yavaşlatıyo gibi birşey denmişti bu tarz güncellemeleri nerden yapalım sitesindenmi geforce experiencedenmi bide driver güncellerken bişiler gelipte soru soruluyo ya temiz kurulummu yapılsın yapılmasınmı onlarda neler denmeli yardım ederseniz sevinirim ve bide atıyorum bi sürümde ben cok iyi fps alıyorum yeni sürüm cıktığında o sürümde ne kadar kalmalıyım bunuda cevaplarsanız sevinirim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
hocam geforce experience pcyi yavaşlatıyo gibi birşey denmişti bu tarz güncellemeleri nerden yapalım sitesindenmi geforce experiencedenmi bide driver güncellerken bişiler gelipte soru soruluyo ya temiz kurulummu yapılsın yapılmasınmı onlarda neler denmeli yardım ederseniz sevinirim ve bide atıyorum bi sürümde ben cok iyi fps alıyorum yeni sürüm cıktığında o sürümde ne kadar kalmalıyım bunuda cevaplarsanız sevinirim
Yavaşlatma gibi bir duruma denk gelmedim, Temiz kurulum daha iyi olur ve yeni sürüm çıktığında hemen geçilmemeli biraz beklenmeli stabilite açısından.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri