Soru 30K Bütçe İçin 2.El Sistem Önerisi

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Arkadaşlar 30k tam bütçe var İstanbul içi olcak şekilde garantili monitör+kasa sistem lazım ben biraz göz attığımda mining olmaması için 4000 serisine baktım 4060 lı sistemler var ilanlar içerisinden monitör dahil 4 5 tane ilan önerebilirmsiniz İstanbuldan bi arkadaş için bakıyorum kendisi çok anlamıyor bilgisayardan eğer bu paralara temiz 4060ti bulunur diyorsanız onlarda olabilir şimdiden teşekkürler

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
hocam psu dan yana sorun olurmu bide 32k lık ilanlarada bakabiliriz pazarlıkla 30k olur zaten
eğer varsa

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
hocam psu dan yana sorun olurmu bide 32k lık ilanlarada bakabiliriz pazarlıkla 30k olur zaten
eğer varsa
iyi noktayı yakaladın. bu fiyat kategorisi cihazdan 2nci elde psu kalitesi beklemek biraz güç. bi çoklarının son düşüneceği şey psu ama önemli. yerinde olsam uygun makineyi yakaladıktan sonra psu yu sıfır belli bi kalite psu ile değiştiririm.

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
iyi noktayı yakaladın. bu fiyat kategorisi cihazdan 2nci elde psu kalitesi beklemek biraz güç. bi çoklarının son düşüneceği şey psu ama önemli. yerinde olsam uygun makineyi yakaladıktan sonra psu yu sıfır belli bi kalite psu ile değiştiririm.
Teşekkürler hocam öneriniz için

Önerileriniz için teşekkürler hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri