26.000-30.000 TL 30K Ortalam PC Tavsiyesi

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
İşlemci
amd
Ekran Kartı
nvdia 4060 5060 (12/16gb)
iyi gunler oyun icin bir sistem istiyorum ne alacagimda kararsizim foruma yaziyim dedim .30/33k gibi fiyata alcam mumkunse ddr5 ve amd islemcili ,nvdia ekran karti olsun ve lutfen 8 gb ekran karti olmasin
yardimci olursaniz cok mutlu olurum .

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
hocam nvidia olması illa şartmı eğer şart değilse hem bir tık daha ucuz ve daha iyi bir sistem önerebilirim
hocam olur da amd ekran kartlaini bilmiyorum sahip oldugu yapay zeka teknolojilerini bilmiyorum mesela nvdia da dlss var amd’de de FSR var diye biliyorum ama galiba dlss daha iyi fsr’dan ve amd ekran kartlarinda isinma sorunu bar diye duydum programlarinda sorunlar var diye duydum,ben bilmiyorum arastirmadim sadece duydum ama knerebilirsiniz tabiki

normkirpi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam ısınma sorunu ekran kartının üretici markasına göre değişir ve bu sistemde asus ekran kartı kullanılmış yani ısınma konusunda derdiniz olmasın
Birde amd ekran kartlarının kronik sorunları yeni nesil ekran kartlarında neredeyse hiç yok.
yapay zekaya gelince bence ağırlıklı olarak oyun oynayacaksanız saf kas gücü daha önemli çünkü bazen yapay zeka özellikleri görüntüyü bozabiliyor

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
hocam ısınma sorunu ekran kartının üretici markasına göre değişir ve bu sistemde asus ekran kartı kullanılmış yani ısınma konusunda derdiniz olmasın
Birde amd ekran kartlarının kronik sorunları yeni nesil ekran kartlarında neredeyse hiç yok.
yapay zekaya gelince bence ağırlıklı olarak oyun oynayacaksanız saf kas gücü daha önemli çünkü bazen yapay zeka özellikleri görüntüyü bozabiliyor
toplam 28.600 rami ve kasayi degistim sizce bu nasil IMG_4034.png

normkirpi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam attığınız sistemi teker teker fiyatlarını topladım(34k civarı tutuyor) ve hazır olan daha ucuza geldi (özelliklerine ilk baktığımda pahalı gelmişti ondan ürünlere yine zam gelmiş) ve yeniden düzenlediğiniz sistemin fiyat aralığındaki sistemlere baktım ve daha iyi özelliklere sahip bir sistem buldum

bu sistem hem ddr5 hem i5 14400f r5 5600den daha iyi, ekran kartı aynı, kasa değişik (600w power supply) ssd daha hızlı bir ssdye sahip hemde sistem 600 lira daha ucuz ama ben bu sistemi alacak olursam eğer 600 liralık açığın üstüne 600 lira daha koyar ssdnin 1 tblık versiyonunu alırım
1751746290587.png

""NOT""
ikinci attığınız sistemdeki ekran kartıda 8gb olduğu için 8gb ekran kartlı bir sistem önerdim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri