Öneri 30K TL Bütçe İle AMD Ryzen 7 7600 Beyaz Sistem Toplama

Lolita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar

Amd Ryzen 7 5600 DDR5 beyaz sistem toplamak istiyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynayacağım. Bütçeyi Max 35K ya kadar zorlayabilirim sistem önerilerinizi bekliyorum.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Merhabalar

Amd Ryzen 7 5600 DDR5 beyaz sistem toplamak istiyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynayacağım. Bütçeyi Max 35K ya kadar zorlayabilirim sistem önerilerinizi bekliyorum.
Hem ddr5 hem beyaz zor hocam yani rtx 3070 falan kullanmak zorunda kalırsınız

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Beyaz sistem toplayan birisi olarak söylüyorum inan ki hiç gerek yok oyun düşkünü isen beyaz parçalara gereksiz para verme şimdiki aklım olsa kesinlikle toplamazdim performans her zaman daha önemli öyle renk marka model takıntısı olanların bütçesi yüksek olacak ki bişeye benzesin sana tavsiyem beyaz filan boşver direk performans a odaklan

KS

Lolita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Beyaz sistem toplayan birisi olarak söylüyorum inan ki hiç gerek yok oyun düşkünü isen beyaz parçalara gereksiz para verme şimdiki aklım olsa kesinlikle toplamazdim performans her zaman daha önemli öyle renk marka model takıntısı olanların bütçesi yüksek olacak ki bişeye benzesin sana tavsiyem beyaz filan boşver direk performans a odaklan
Hocam yorumunuz için teşekkürler. Oyun odaklı olacak aslında takıntılı biri değilim internette baktığımda dediğiniz gibi beyaz renk sistemlerin parça fiyatları baya pahalıymış. Bu yüzden beyaz sevdasından vazgeçtim.
Amd Ryzen 7 5600 DDR5 için sistem öneriniz var mı ?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Konuyla alakasızda
Ryzen 7 5600 nasıl oluyor?

Beyaz kasa yeterli bence :D
Asus ap201 miydi neydi ben öyle bir şey düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri