Hem ddr5 hem beyaz zor hocam yani rtx 3070 falan kullanmak zorunda kalırsınızMerhabalar
Amd Ryzen 7 5600 DDR5 beyaz sistem toplamak istiyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynayacağım. Bütçeyi Max 35K ya kadar zorlayabilirim sistem önerilerinizi bekliyorum.
Hocam yorumunuz için teşekkürler. Oyun odaklı olacak aslında takıntılı biri değilim internette baktığımda dediğiniz gibi beyaz renk sistemlerin parça fiyatları baya pahalıymış. Bu yüzden beyaz sevdasından vazgeçtim.Beyaz sistem toplayan birisi olarak söylüyorum inan ki hiç gerek yok oyun düşkünü isen beyaz parçalara gereksiz para verme şimdiki aklım olsa kesinlikle toplamazdim performans her zaman daha önemli öyle renk marka model takıntısı olanların bütçesi yüksek olacak ki bişeye benzesin sana tavsiyem beyaz filan boşver direk performans a odaklan
Beyaz kasa yeterli benceBeyaz sistem toplayan birisi olarak söylüyorum inan ki hiç gerek yok oyun düşkünü isen beyaz parçalara gereksiz para verme şimdiki aklım olsa kesinlikle toplamazdim performans her zaman daha önemli öyle renk marka model takıntısı olanların bütçesi yüksek olacak ki bişeye benzesin sana tavsiyem beyaz filan boşver direk performans a odaklan