26.000-30.000 TL 30K'ya Kadar Sistem Önerisine Ihtiyacım Var, Çok Karasızım.

stellion16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD Ryzen
Ekran Kartı
4060
Arkadaşlar merhaba. Bir konuda çok kararsız kaldım. Bir hazır sistem almak istiyorum max bütçem 30-32k civarı, ama monitörde dahil olması gerekiyor. Mevcuttaki Ryzen 5-4060'lı hazır sistemler var 20-25k ortalama, 3-4k Monitör 1k'yada mouse alır, 30k civarı karttan taksite böler geçerim kafasındayım. Fakat laptoplarda cazip geliyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? Önerilen sistemleriniz nedir, yada belli bir süre indirim vs. için beklemelimiyim ?

Bu arada genellikle FPS oyunu oynuyorum, muhtelemen PUBG Valorant ağırlıklı olacaktır. Daha önce İntel işlemci kullandım, Valorant konusunda memnun kalmadım, fakat öneriniz varsa İtenl işlemcide bakabilirim.

Dipnot: Daha sonra sisteme ekleme yapacağım, yükseltilebilir bir sistemde olabilir.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
655
Masaüstü25K civarına 4060ti li sistemler var 5600 lü onları kovalayın üstünede 4-5k monitör alırsınız. kalan paraylada işlemci soğutucusu.

veya daha sonra yükseltirim derseinz 7500f+4060ti lı ddr5 sistemlere bakmanız gerek onun içinde bütçe 30k ları bulur. Monitöre bütçe kalmaz. Tercih tarafı size kalmış

teknoloji meraklısı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam biraz bütçenizi aşıyor ancak şu iki sisteme bakmanızı tavsiye ederim. Bilgisayar bir kere alınır

7700xt, 4060 dan iyidir( ikinci sistem bütçenize daha uygun)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri