- Tepki
- 0
- İşlemci
- AMD Ryzen
- Ekran Kartı
- 4060
Arkadaşlar merhaba. Bir konuda çok kararsız kaldım. Bir hazır sistem almak istiyorum max bütçem 30-32k civarı, ama monitörde dahil olması gerekiyor. Mevcuttaki Ryzen 5-4060'lı hazır sistemler var 20-25k ortalama, 3-4k Monitör 1k'yada mouse alır, 30k civarı karttan taksite böler geçerim kafasındayım. Fakat laptoplarda cazip geliyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? Önerilen sistemleriniz nedir, yada belli bir süre indirim vs. için beklemelimiyim ?
Bu arada genellikle FPS oyunu oynuyorum, muhtelemen PUBG Valorant ağırlıklı olacaktır. Daha önce İntel işlemci kullandım, Valorant konusunda memnun kalmadım, fakat öneriniz varsa İtenl işlemcide bakabilirim.
Dipnot: Daha sonra sisteme ekleme yapacağım, yükseltilebilir bir sistemde olabilir.
Bu arada genellikle FPS oyunu oynuyorum, muhtelemen PUBG Valorant ağırlıklı olacaktır. Daha önce İntel işlemci kullandım, Valorant konusunda memnun kalmadım, fakat öneriniz varsa İtenl işlemcide bakabilirim.
Dipnot: Daha sonra sisteme ekleme yapacağım, yükseltilebilir bir sistemde olabilir.