32 Bit Pcyi 64 bit Yapsam Performansı Artarmı?

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 32 bit olan laptopumu 64 bit yapsam performans artarmı.

Bilgisayarımın özellikleri şöyle:  
Ox9L.png

3 GB Ramım Var 2+1 Şeklinde Ben Şimdi O 1 GB olanı çıkarıp 2 GB taksam 4 GB Ramım Olucak fotoğraftada görünüyor sanırım işlemci ve ekran kartım 64 bit destekliyor bende 64 bit yapsam oyunlarda performans artışı gözle görünür bi şekilde artarmı?

Yorumlarınızı Bekliyorum  undefined​

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
64 bit sistemini tam olarak sana sunacaktır. 64 bit yapmak için geç bile kalmışsın :)

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
valla pek bilmiyorum bu işleri ama bu laptop baya emektar dır kendisi 2007 yılında almıştık hayla o gün bu gündür performans düşüşü olmadı ama son aylarda baya oldu bütün bakımını yaptırdım temizlettim termal macun değiştirdim hatta yeni bi ssd bile aldım ilk aldığımda 2 gb ram vardı 1 gb takviye yaptım performans gene aynı o 1 gb yi çıkarıcağım 2 gb takıp 64 bit yapıcam. Yorumun için sağol

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
rica ederim malesef teknolojik ürünler böyle ben de üniye baslayacağım zaman lise sonda almıştım daha bu sene laptopu emekli edip yeni system topladım. benim de 7 sene falan olmuş

E

expert

Guest
Sistemi 64 bit boşuna yapma zaten sistem özelliklerin normal 64 bit yüklediğin zaman da bu sefer programlar olsun programin işlediği gereksinimler olsun ona göre pc yi yorar bana sorarsan 32 kullanmaya devam et

Format atarken bios dan achı modunu seç SSD di için önemli performans etkisi oluyor

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ram arttıracak görmez 32. ayrıca ben 32 den 64 e geçinde daha iyi olmuştu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri